(FOTO) Katarinu Bogićević svi pamtimo po seriji "Folk": Danas je fatalna lepotica i izgleda boli glava!

Autor: Pulsonline

Zabava

10.08.2019

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sećate li se serije "Folk" koja je svojevremeno emitovala na jednoj domaćoj televiziji? Priča je o mladoj pevačici koja počinje da peva u kafani, a potom lagano postiže vrtoglavi uspeh. Međutim, tokom tog puta ona nailazi na razne prepreke, a kako je veoma neiskusna, sa nekim ljudima u životu zaista ima problema.

RepublikaFoto: youtube.com/edindenis
Katarina Bogićević u seriji "Folk" ...

S obzirom na to da serija prati život pevačice od najranijih dana, uloga mlade Zvezdane Anđelković poverena je Katarini Bogićević.

Kaća je odlično dočarala kako se mlada zvezda snalazi u surovom vremenu, a nakon što je odigrala glavnu ulogu, nestala je sa glumačke scene.

Posle serije "Folk" Katarina je veliku pažnju privukla u muzičkom talent šou programu "Tvoje lice zvuči poznato".

Kaća je svojim talentom sve oduševila, te posle svake izvedbe dobijala pozitivne komentare.

 

 

Međutim, kada se završio serijala Kaća je otišla za rodnu Crnu Goru i od tada se retko pojavljivala u medijima.

Ponovo, je privukla pažnju javnosti kada je priznala da je bila žrtva vršnjačkog nasilja, zbog čega je mnogo propatila.

 

 

- Mnogo su me maltretirali u osnovnoj školi. To je bilo nenormalno, zbog toga sam promenila odeljenje. Imala sam drugarice, bukvalno su bile "mean girls" (zlobne devojčice) - najjače, najlepše... Ako uradiš bolje test od njih, one te sačekaju i fizički nasrnu na tebe- započela je Katarina svoju ispovest i dodala da je zbog brutalnih fizičkih obračuna u kojima je bila žrtva morala da promeni odeljenje.

- Jedna od njih mi je slomila prst, posle fizičkog. Igrale smo fudbal i njih četiri protiv nas dvadeset cura. Naravno, nas je bilo više i pobedile smo. Bila sam kapiten moje ekipe, imali smo deset, jedanaest godina. Posle toga su me sačekale. Posle toga nisam išla u školu neko vreme, a tata me je prebacio u drugo odeljenje - priznala je Katarina ranije.

Danas je Katarina u srećnoj vezi sa crnogorskim manekenom Markom Došljakom.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading