Katarinu Živković muvala bogata Ruskinja: Pevačica zgranuta!

Autor: Informer

Zabava

11.08.2019

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Živković zapala je za oko Ruskinji milionerki, koja se sunčala tik do nje na bazenu u Budvi. Pevačica je odmah skontala o čemu s radi, a ponuda da je žena odvuče u krevet nije joj bila dovoljno primamljiva, iako je priznala da joj imponuje.

RepublikaFoto: Promo foto
Katarina Živković...

- Kaća je Ruskinji odmah zapala za oko. Čim se smestila za sunčanje pored bazena, pored nje je legla gospođa u srednjim godinama, koja ju je odmerila od glave do pete i zavodljivo joj se osmehnula - rekao je dobro obavešteni izvor.

- Katarina je bila ljubazna, pa joj je uzvratila osmeh, što je Ruskinja shvatila kao zeleno svetlo i počela da joj deli komplimente na račun izgleda. Govorila joj kako lepšu ženu nije videla, da je zgodna, privlačna... Kaća joj se zahvalila i otišla da pliva, ali Ruskinja nije odustala, već je odmah krenula za njom i otvoreno je pitala da li je nekada bila sa devojkom - dodao je izvor blizak pevačici.

Foto: Promo foto
Katarina...

Kada je Živkovićeva shvastila da Ruskinja neće tako lako odustati, pevačica se uozbiljila, pa pokupila stvari i u Beograd se ipak vratila sama.

- Više puta mi se dešavalo da me muvaju žene. Na primer, poznajem neku devojku preko zajedničkih prijatelja i ona mi otvoreno kaže da joj se sviđam. Meni to nije ništa strašno, zapravo mi imponuje - rekla je Kaća nedavno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading