Vrela akcija na moru! Ana i Danijel se dohvatili na jahti, sve pucalo od strasti!

Autor: Alo.rs

Zabava

13.08.2019

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna pevačica Ana Sević skoro dva meseca sa dečkom Danijelom Nedeljkovićem boravi u Budvi, gde on ima kuću, a da je njihova veza veoma ozbiljna, svedoči i to da njegova porodica obožava pevačicu, kao i njenu ćerkicu Lorenu.

RepublikaFoto: instagram.com/anasevicofficial
Daniel i Ana

Paparaco jednog dnevnog lista uslikao je poznati par dok se pripremao da isplovi jahtom iz luke u Starom gradu u blizini hotela „Adrija“. Najpre je Ana stigla sa drugaricom, prijateljicom i njihovom decom, a pola sata nakon toga pristigao je Nedeljković sa drugarom, koji je gurao kolica puna hrane i pića kako bi se opremili za vožnju jahtom po Crnogorskom primorju.

Kada je sve bilo na svom mestu, Danijel se latio mobilnog telefona i fotografisao svoju dragu Anu, koja mu je pozirala kao pravi model. Pevačica ga je zatim nagradila poljupcem, a ubrzo nakon toga počeli su da se jure po jahti kao deca. Iako je Ana bila brža, Danijel ju je stigao, a onda su počeli strastveno da se maze i ljube. Biznismen je stezao svoju dragu oko struka, a ona se uvijala oko njega stavljajući mu do znanja da uživa u erotičnoj akciji na jahti!

- Njih dvoje se obožavaju, Danijel se trudi da ispuni sve Anine želje, ali s druge strane, ona je veoma skromna i najvažnije joj je da među njima vlada poverenje, a sve ostalo joj nije bitno. Njena ćerkica Lorena obožava maminog dečka, kao i on nju, pa slobodno mogu da kažem da je za sve ovo vreme koliko su njih dvoje zajedno Danijel više otac Loreni nego što je Darko ikada bio - kaže izvor.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Batko

13.08.2019 10:04

Ana jahtasica.

Jelenko

14.08.2019 11:41

Umesto da pazi na dete ona se juri sa ljubavnikom.