O kakvim kriminalcima pričaš, niko ih nije imao više u ljubavnoj biografiji od tebe: Lukas nikad žešće odgovorio Karleuši!

Autor:

Zabava

14.08.2019

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rat koji vode nekadašnji prijatelji Jelena Karleuša i Aca Lukas besni od sinoć, a folker je sada odlučio da zauvek okonča prijateljstvo sa samozvanom divom.

Foto: instagram.com/senoritamilica, prntscreen
Jelena i Lukas i dalje ratuju

Nakon što je Jelena prozvala Luaksove prijatelje i uporedila njegove reči koje joj je uputio sa napadom bicikle na Rusiju, Aca joj nije ostao dužan. Lukas je odlučio da podseti Karleušu šta je sve učinio za nju, kao i da je ona poslednja pozvana da komentariše nečiju kriminalnu prošlost obzirom na to da je, kako tvrdi Aca, bila u vezi sa osobama koje poseduju dosije u policiji:

Foto: instagram.com/aleksandar_vuksanovic_official
Lukas žestoko odgovorio Karleuši...

- Izvini Rusijo što je ova samozvana “genijalka“, sebe uporedila sa tobom. Oduvek si bila nerealna, i to nije ništa novo! Da hoću da krenem na tebe, ne bi mi trebala bicikla, jer takve primerke, kao što si ti, sređujem u hodu! Tvoja nemoć i tvoj bes se vidi u tvom odgovoru (doduše ne znam ko te je šta pitao, da bi odgovarala)! Elem, ja sam stao pre svega iza sebe, i svih ostalih ljudi, koje ničim izazvana vređaš, a da ne znaš ni zašto! Pišeš u nekim “šiframa“, misleći da ćeš tako biti interesantna! Očigledno ti nešto fali! Ja tebe u svojoj objavi nisam vređao, kao ti mene sada! Zašto misliš da su društvene mreže samo za tebe stvorene, i da samo ti imaš pravo da se*eš po instagramu, i da se*eš stalno po nekome! E vidiš dođe momenat i za kontra smer! Ponavljam, ja tebe nemam nameru da vređam, ali ne dozvoljavam da iko sere po meni i po mojim prijateljima, isto kao što sam, a nije bilo tako davno, stao u tvoju odbranu, kada si, gospođo sa mozgom od 300 m na sat cvilela kao Damjanov zelenko, jer je neko sa mozgom od 3 na sat uspeo da doskoči tvom turbo mozgu, pa ti se usrao u život - poručio je Lukas Karleuši kojoj je potom očitao lekciju zbog vređanja tuđe dece:

RepublikaFoto: google.rs/printscreen
Kraj prijateljstva... Jelena i Aca

- Znaš već kako! Dakle, pusti mene, i počni da upotrebljavaš taj tvoj genijalni mozak tako da ne moraš svakih pola godine da preživljavaš traume za koje si sama kriva. I prestani da vređaš sve okolo jer si zaista smešna. A biću i konkretan - Kad sam stao iza tebe u tvom sranju sa Vranješom, ni Ceca niti bilo ko mi nije rekao ništa loše zato što sam to uradio! I ja bih to uradio ponovo! Ali ću ti reći ovo - Ružno je, bedno je, jadno je, vređati decu, nečiju decu, tako ružno i bezočno, kao što ti vređaš Cecinu decu. Treba da te bude sramota. Sad si se opet "razgoropadila"pošto misliš da si jaka. Pa dobro Rusijo ostani u tom ubeđenju, dodaj gas tom tvom genijalnom mozgu (recimo sada neka radi 350 na sat), ali promeni smer kretanja! Ušla si u jendosmernu, zakucaćeš se u nešto što možda ide 20 na sat, pa ćeš da na*ebeš! A ja ću svojom biciklom da nastavim pa možda obiđem i celu Rusiju, biciklom! O kakvim kriminalcima ti pišeš i pričaš, kada ih niko u svom "ljubavnom cv-u" nema više od tebe? Hoćeš da nabrajam? Teško tebi, moja Jeco sa takvim ogromnim mozgom! Pozdrav, ovoga puta definitivno tvoj bivši prijatelj mali Aca Lukas. P. S. Izvini, slučajno ti odgovorih - napisao je Aca Jeleni koja mu je potom odgovorila sa malo manje uvreda, očigledno svesna da joj neće ići u prilog ako Lukas progovori.

Foto: instagram.com/karleusastar
Jelena je ovim okončara prepucavanje sa Lukasom...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading