Dragana pevala iz šanka! Mirkovićka napravila lom u Orašju!

Autor:

Zabava

16.08.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković uletela je među zaposlene u klub u kome je pevala, a zajedno sa njima zapalila prskalice, koje su gorele na sve strane.

Foto: Bandicam/printscreen
Dragana Mirković

Folk diva napravila je pravi spektakl u utorak na koncertu u jednom klubu u Orašju. Pevačica na ovom nastupu nije štedela ni glas ni energiju i sve pesme koje su se našle na repertoaru izazvle su snažne emocije kod publike.

Folk diva je zajedno sa osobljem palila i prskalice

Kakva atmosfera je bila na ovom koncertu, najbolje svedoči snimak koji je objavljen na Draganinom profilu na Instagramu. Pravi haos i pometnja među posetiocima kluba, a posebno među osobljem kada je Gaga sišla u publiku i to je izazvalo oduševljenje kod njenih fanova.

Foto: Bandicam/printscreen

- Kad osoblju kluba u Orašju otpevam njihovu himnu, oni zapale šank - napisala je Dragana ispod videa na kome se jasno vidi da je atmosfera bila više nego goruća.

Inače, Mirkovićka u poslednje vreme puni sva mesta na kojima je imala nastupe, a svedok tome su mnogobrojni snimci na društvenim mrežama koje postavljaju oduševljeni fanovi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading