(VIDEO) Tamaru izneli sa splava: Kolabirala na Đanijevom nastupu!

Autor:

Zabava

17.08.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Đurić nedavno se provodila na jednom beogradskom splavu, gde je nastupao pevač Radiša Trajković Đani, a izlazak u noćni provod završio se incidentom.

Foto: Prntscreeen
Tamari pozlilo dok je Đani pevao...

Tamara Đurić nedavno se provodila na jednom beogradskom splavu, gde je nastupao pevač Radiša Trajković Đani, a izlazak u noćni provod završio se incidentom. Kako Srpski telegraf saznaje, Tamaru su u nesvesnom stanju u ranim jutarnjim časovima izneli sa splava jer je kolabirala posle žučne svađe njenih bivših momaka.

Đurićeva u izlasku naletela na dva bivša partnera, koji su se pokačili na njene oči. Od panike je pala u nesvest, tvrdi izvor

- Tamara je sa svojom ekipom, u kojoj je bio i njen bivši dečko, došla veoma raspoložena i veče je počelo u pozitivnom raspoloženju. Sve vreme je igrala i pevala uz Đanijeve pesme do trenutka kada je za sto do njenog došao drugi bivši dečko i njegova poznata ekipa. Kada je to uočila, starleti je već tada preseo izlazak. Nakon nekoliko minuta, došlo je do žučne rasprave dve nimalo naivne beogradske ekipe, a ona se toliko prepala da je od stresa pala u nesvest - priča izvor sa lica mesta i dodaje:

Foto: instagram.com/tamarasstar89
Bivši joj se pokačili... Tamara

- Videlo se da situacija nije naivna jer ti momci koji su bili i sa jedne i sa druge strane uopšte nisu naivni. Reagovalo je i obezbeđenje, ali se nije previše mešalo, budući da Tamarine bivše iz obe ekipe dobro poznaju vlasnici klubova i obezbeđenja. Đurićka se odmah umešala i pokušala da smiri situaciju koja je, po svemu sudeći, izmicala kontroli. Po njoj se videlo da se uspaničila, a kako i ne bi kada su joj druga ubili u njenom prisustvu, od čega i danas vuče traume.

RepublikaFoto: Prntscreeen
U pozdini se vidi kako Tamaru izvod eiz kluba...

- Kako se situacija pogoršavala i kada su počele da padaju pretnje, Tamara je počela da drhti i na kraju je samo pala. Svi su brzo reagovali i izneli su je na vazduh. Izgledala je jezivo, van sebe je bila kad su je izneli sa splava. Nakon toga se sve smirilo i svi su pokušali da joj pomognu, a nakon ukazane pomoći i udaljavanja od mesta incidenta, Tamara se povratila - tvrdi naš izvor sa lica mesta.

Đurićka: Pokušala sam da se smirim, ali je moj organizam odreagovao i pala sam u nesvest od stresa

Srpski telegraf došao je u posed snimka na kojem je osoba koja je snimala telefonom trubače ispred splava slučajno usnimila trenutak kada su ljudi iznosili Tamaru bez svesti.

 

Da bismo proverili ove navode, pozvali smo Tamaru, koja je potvrdila naša saznanja, ali nije htela da duži priču.

 

- Ma, to su dečaci, malo su se pokačili i moj organizam je odreagovao zbog nekih stvari koje su mi se desile ranije. Dugo nisam izlazila, a po svemu sudeći, i neću još dugo - rekla je Đurićka.

Video sam da je bila neka frka i da su nekoga izneli, nisam znao da je to Tamara

Kontaktirali smo sa Đanijem, koji je bio u čudu kada je saznao da je upravo Tamara devojka koju su izneli sa splava.

- Video sam da je neka frka ispala i da su nekoga izneli, ali nisam znao da je to Tamara. Bogu hvala, nije ništa ozbiljno. Tamara je lavica - rekao je Đani za Srpski telegraf.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stojko

17.08.2019 11:08

Pijani svi. Pijan i Djani.