"Siđi ispred zgrade ako smeš": Muž Tamare Dragičević javno preti Milošu Bikoviću!

Autor:

Zabava

18.08.2019

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Tamara Dragičević je pre samo četiri dana na svet donela svoje drugo dete, sina Lazara, kog je dobila u braku sa kolegom Petrom Benčinom, a danas je na društvene mreže dospela fotografija na kojoj vidimo kako uživaju sa naslednikom po ulicama Beograda.

RepublikaFoto: instagram.com/tamaradragicevic
Tamara Dragičević

Petar je na svoj Instagram profil postavio sliku sa suprugom Tamarom, na kojoj vidimo kako guraju kolica, a zbog onoga što je Benčina napisao u opisu fotke evidentno je da su i te kako srećni zbog prinove u porodici.

- Novi momak u kraju! - naveo je glumac kratko u opisu fotke, koja je oduševila njegove pratioce, dok su Tamara i on u više navrata isticali da se dolasku nove bebe najviše raduje njihova ćerka Staša.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Novi momak u kraju?

A post shared by Petar Benčina (@petarbencina) on Aug 18, 2019 at 7:56am PDT

Ova objava se dopala i Milošu Bikoviću, koji je u svom stilu prokomentarisao istu.

- Kakav momak, imaš dvoje dece i prelepu ženu, šta ti je, nemoj da se zafrkavaš! Vidi kako je lepa i talentovana, imaš divnu porodicu, budi sa njima, brinem - napisao je Biković, pa je usledio i Petrov odgovor.

- Siđi ispred zgrade ako smeš da se objasnimo! - naveo je Benčina.

Foto: instagram.com/petarbencina

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading