Duška molili da dođe kod Karleuše na rođendan: Posle afere sa Vranješom više ništa nije isto!

Autor:

Zabava

19.08.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša proslavila je (41) rođendan u jednom elitnom prestoničkom restoranu, ali, po svemu sudeći, u njihovom domu više ništa nije isto, a situacija sa njom i još uvek zakonitim suprugom Duškom Tošićem je vidno napeta i izveštačena. Karleuša se na rođendanskom veselju pojavila sa decom Atinom i Nikom, dok se Duško sam pojavio kasno u noć.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar
Duško i Jelena

Naime, sve do ove godine Karleuša je redovno kačila snimke i slike sa suprugom, kao i poklone koje joj je on kupovao za rođendan, a sada od toga nema ništa.

Kako naš izvor tvrdi ekskluzivno za Srpski telegraf, posle nekoliko Jeleninih poziva i molbi od Katarine Prodanov, njegove rođene sestre, Duško se kasno u noć pojavio samo da bi ispozirao zbog prisustva medija.

- Jelena je nekoliko puta u toku slavlja gledala na telefon, a onda je i pozvala Duška, međutim, on se i pored njenih poziva nije pojavljivao. Posle toga Katarina, Tošićeva sestra, molila ga je da dođe, što zbog medija, što zbog dece koja su navikla da svi zajedno slave mamin rođendan - priča izvor sa lica mesta i nastavlja:

Tošić ni u jednom trenutku na slavlju nije sedeo pored Jelene

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastarblog
Stigao neraspoložen na rođendan

- Nakon sestrinih poziva Duško se sam pojavio, vidno neraspoložen, bukvalno nateran. Ni u jednom trenutku nije bio pored Jelene, već je kao gost seo za sto sa njihovim zajedničkim prijateljima. Fudbaler je nekada danima pre Karleušinog rođendana dolazio u Beograd iako je i tada igrao u inostranstvu, a sada su ga jedva namolili da se pojavi. Videlo se da ovaj par i te kako ima problema i da više ništa nije isto posle navodne afere koju je Jelena imala sa Ognjenom Vranješom - rekao je izvor i dodao kako je Tošiću bilo neprijatno na rođendanu još uvek zakonite žene.

Nakon nekoliko sestrinih poziva Tošić se spremio i došao kao gost kod svoje još uvek zakonite žene na proslavu

Foto: instagram.com
Sve vreme sedeo odvojeno od Jelene

- Duško je sve vreme bio smoren i videlo se da na silu sedi. Ovom braku je suštinski došao kraj od Jelenine afere sa Ognjenom, ali su još uvek u formalnom braku zbog dece i pritiska medija. Čim se bude stišala medijska pompa, oni će se razvesti. Pa setite se samo kakvi su bili Jelenini rođendani pre dve, tri godine. Duško i ona su bili nasmejani na svakoj fotki, čak su medije zvali da sve isprate, a sada od svega toga nema ništa - tvrdi naš izvor sa lica mesta.

Podsetimo u javnost su isplivale eksplicitne fotografije bosanskog fudbalera i pevačice početkom godine, a poslednja u nizu stvari je Jelenin porno-snimak na kome ona čestita rođendan Vranješu dok se samozadovoljava.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Lukasova Sonja kod Karleuše na rođendanu

Osim članova porodice, na Jeleninom rođendanu pojavile su se Dara Bubamara, Mira Škorić, Ana Bekuta, kao i bivša supruga Ace Lukasa Sonja Vuksanović. Sonja je izazvala najveću pažnju, budući da su Lukas i Karleuša pre neki dan zaratili na krv i nož, pa su nakon prozivki putem Instagrama stavili tačku na prijateljstvo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Stojko

19.08.2019 14:33

Svaki muskarac bi pobegao od takve nemoralne i neverne zene.

Olja

22.08.2019 21:27

Ostavite ljude na miru, zlobnici