ŠOK: Dara Bubamara obelodanila sve o odnosu sa Slobom Radanovićem, priznala i šta ih posebno povezuje!

Autor: Pink.rs

Zabava

19.08.2019

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda Dara Bubamara ovih dana vredno radi i nastupa, a pre nego što je zapevala pred beogradskom publikom na jednom popularnom splavu, otkrila je šta je to u njenom životu novo ovih dana i kako sve postiže.

RepublikaFoto: e-stock/D. STANOJEVIĆ
Dara Bubamara...

- Osećam se predivno, divno se osećam baš, baš. Ovih dana baš mnogo radim, ali već uskoro idem na odmor sa sinom i radujem se tome - rekla je Dara na početku razgovora.

Dara je otkrila da ovih dana radi punom parom i kaže da umor uopšte ne oseća.

- Umor mi se uopšte ne vidi i ne osećam ga. Gledam da maksimalo odmaram kad treba i kada imam vremena za to. Naspavam se deset sati, a onda kada se pojavim na bini, puna sam energije. Ovaj posao iziskuje dosta putovanja, dosta si u autu, ali moja publika mi daje energiju. Pored toga, ostvarena sam osoba, imam predivnu porodicu, divnog sina, u vrhu sam estrade i jednostavno ne želim da osetim umor. Posle toliko godina koliko trajem, kako da ne budete srećni.

Posle uspešne dvadesetpetogodišnje muzičke karijere pevačica se ponosi svojom publikom i ističe da je hejteri uopšte ne zanimaju šta govore o njoj.

- Ja u principu ne znam za hejtere i ne pratim ih. Okružena sam ljudima koji me vole i koje ja volim. Jedan moj drug je dobro rekao "ko tebe ne voli, taj je loš". Zaista ja ne mrzim nikog, ne želim nikom zlo. Samo se sprdam, sve je kod mene na duhovit način. Kod mene je uvek pozitivna energija. Mnogo dugo trajem, srećna sam zbog toga, bitno je da traješ i isključivo sam zahvalna publici zbog koje sam ja tu.

Pevačicin svaki pokret se prati, jer je uvek meta paparacima i medijma, a Dara sve to komentariše sa osmehom.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Dara...

- Ja sam sve to shvatila, to je u sklopu posla, ali iskreno nekad mi i nije prijatno, kada su tu dugačka putovanja sa nastupa na nastup, pa te onda saleću paparaci, tako da mi to nekada stvara pritisak, ali ja sam u principu otvorena, kažem iskreno svima sve u lice, da li sam raspoložena za saradnju da li mogu da izađem u susret, neko se naljuti, a neko ne. Sve je to šoubizinis i kada se pišu loše stvari, to je na neki način dobro, ali meni se veruje.

Dara je neko ko prodržava mlađe kolege i uvek je spremna da pomogne, pa je istakla da podržava Lunu Đogani i da joj želi blistavu karijeru.

- Podržavam sve mlade umetnike stvarno. Ali ako je neko rođen da se bavi ovim poslom, ima neku harizmu i treba da gura taj fazon. Luna je meni već odavno slatka i simpatična, znam njenu majku i kada je izašla iz "Zadruge" ona mi se zahvalila na podršci. Mislim da je ona jedna dobra i emotivna duša i želim joj svu sreću u karijeri.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani...

Dara je priznala da je to normalno baveći se ovim poslom, da je kroz karijeru povezuju sa mnogom muškarcima zbog njenog lepog i atraktivnog izgleda, pa se osvrnula i to što su je povezivali sa Slobom Radanovićem.

- Sloba je moj mnogo dobar drug. Nas vezuje prijateljstvo preko našeg menadžera. Sloba je mnogo dobar dečko, ima devojku, krenula mu je lepa karijera i ja ga baš podržavam. A što se tiče ostalih povezivanja, to su mahom bile izmišljotine, tako da sam na to navikla (smeh).

RepublikaFoto: Srpski telegraf, instagram.com
Sloba i Dara...

Za kraj, Dara je najavila da uskoro objavljuje novu pesmu "Baraba", kao i ceo novi album.

- Posle odmora, u septembru izlazi "Baraba", biće naravno i spot, a mogu reći da ću do kraja godine izbaciti i ceo album. Biće ludilo, kao što se od mene i očekuje - zaključila je Dara.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading