Slatko sam se nasmejala: Luna videla Slobinu devojku!

Autor: pink.rs

Zabava

21.08.2019

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani je u prvoj sezoni rijaliti programa "Zadruga" uplovila u romansu sa Slobodanom Radanovićem, koji je tada bio oženjen. Luna i Sloba su okusili "zabranjenu ljubav", koja nije dugo potrajala, a nanela je oboma veliku bol.

RepublikaFoto: youtube.com/ TOXIC TV
Luna je snimila pesmu posvećenu Slobi

Đoganijeva je dugo patila zbog Slobe, ali je uspela da ga preboli uz Marka Miljkovića, sa kojim je već sedam meseci u vezi. Radanović je, sa druge strane, bio našao drugu emotivnu partnerku, sa kojom je, pak, pre nekoliko dana raskinuo.

Iako mnogi nisu imali priliku da vide kako izgleda Slobina devojka, Luna i Marko su sasvim slučajno "naleteli" na ovaj ljubavni par u bioskopu. Đoganijeva je za Pink otkrila kako se osećala kada je ugledala bivšeg dečka sa tadašnjom devojkom, ali i kako joj izgleda Radanovićeva doskorašnja nežnija polovina.

- Meni je taj susret toliko bio smešan. Slatko sam se nasmejala. To je bila takva slučajnost da se sretnemo. Taj film se već prikazivao mesecima, ovo je bila poslednja projekcija i bilo je kasno. Izašli smo Marko i ja i jedan prijatelj da gledamo film. Sala je bila prazna i ja sam skontala posle nekog vremena da je on tu sa devojkom. On je silazio niz stepenice, ona ga je pozvala i on se okrenuo, ja sam ga videla, prošao je pored mene. Ja sam bila u šoku, počela sam da se smejem. Nismo se pozdravili, niti je to bilo normalno, kao neka scena iz filma. Prava španska serija. Videla sam i njegovu devojku, nisam je sad nešto zagledala, ali devojka je veoma lepa - rekla je Luna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dera

21.08.2019 08:56

Ne verujem ti da si se bas slatko nasmejala.