(VIDEO) Nisam mogla da dišem i hodam: Katarina Grujić otvoreno o teškoj infekciji bubrega!

Autor:

Zabava

21.08.2019

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedavno je odjeknula vest kao bomba da je pevačica Katarina Grujić hospitalizovana zbog upale bubrega. Pevačica je ostala u bolnici pune dve nedelje.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Katarina Grujić

Kada je izlazila iz bolnice novinarska ekipa emisije "Ekskluzivno" je sačekala i uputila joj nekoliko pitanja koja su zanimala čitavu javnost. Pevačica je prvi put progovorila kako se oseća.

- Prvi put posle dužeg vremena da sam se nasmejala. Konačno izlazim iz bolnice posle dve nedelje terapija i ležanja. Ja nastavljam terapiju kod kuće i nastavljam da ležim u krevetu narednih 6 nedelja. Lakše će mi biti kod kuće, sa svojima i prijateljima. Moram da kažem da mi je mnogo bolje nego pre dve nedelje kada sam došla ovde. Nisam mogla ni da hodam, ni da dišem. To su bili stvarno ogromni bolovi, to nije bila obična upala bubrega, već teška infekcija. Drago mi je što se bolje osećam i što se oporavljam - ispričala je Grujićeva.

Katarina je bila u strahu da će morati da joj odstrane bubreg, ali na svu sreću do toga nije došlo.

- Bilo je svakakvih priča, nismo znali da li će morati da se vadi. Hvala Bogu, nije se vadio i moj bubreg je izdržao. U avgustu sam otkazala sve nastupe, u septembru proredila, iako sam ih imala dosta. Pokušavam da što bolje ozdravim, da mogu što bolje da odradim nastupe koji me čekaju, pesma koja treba da se izbaci i spot. Zdravlje je na prvom mestu - rekla je Katarina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading