Stravičan snimak spasavanja poznate manekenke koja je stradala na imanju milionera: Simona u invalidskim kolicima!

Autor:

Zabava

21.08.2019

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska manekenka Simona Andrejić (25) teško je povređena u nesreći na mini žičari na imanju vijetnamskog milijardera Čina Čua (53).

Foto: youtube.com/FASHIONTV CLUB
Simona doživela ozbiljnu nezgodu...

Manekenka je prilikom vožnje na žičari, na Čuovom luksuznom privatnom imanju u Vestčesteru, nadomak Njujorka, velikom brzinom udarila u drvo.

Od jačine udarca Simona se zakucala za drvenu platformu, 50 metara iznad zemlje, gde je bespomoćno visila skoro dva sata, sve dok je hitne službe nisu spasile, navodi "PageSix".

Foto: facebook.com/Simona Andrejić
Završila u invalidskim kolicima...

Američki spasioci su utvrdili da je Simona Andrejić polomila karlicu na nekoliko mesta i da joj je hitno potrebno ušivanje ruke, a ona je zbog posledica ove nezgode završila u invalidskim kolicima.

- Sve se desilo na imanju vijetnamskog biznismena 17. jula, kada je Čin Čua pravio zabavu sa prijateljima i modelima. Nakon nesrećnog slučaja, milijarder je obećao da će snositi sve troškove lečenja, ali kada je prestao da se brine o povređenoj manekenki, ona je odlučila da ga tuži.

U nastavku možete pogledati snimak spasavanja manekenke:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stršljen

21.08.2019 16:28

"Manekenka" možda,amerika,vijetnamac,čin čun čung,imanje,žičara,preler i šta sad,ode manekenstvo kad im nikad dosta,nezasitni.