Dea je danas poznata kao najhrabrija javna ličnost, a evo kako je izgledala pre 11 godina!

Autor:

Zabava

21.08.2019

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dea Đurđević poslednjih nekoliko godina važi za jedno od najlepših TV lica u našoj zemlji.

Foto: instagram.com/deadjurdjevic
Dea Đurđević

Ona je svoju karijeru započela kao novinar reporter u jutarnjem programu, a onda joj se 2017. godine ukazala fantastična prilika, da sa svojim kolegom Predragom Sarapom taj program i vodi.

Foto: youtube.com
Bila je najglasnija kada je bodrila popularnog pevača iz "Zvezda Granda"... Dea Đurđević

Nažalost, tokom ove godine zbog strašne nesreće koja je zadesila, morala je da napravi višemesečnu pauzu, ali se nedavno na radost mnogobrojne publike vratila na male ekrane.

Ono što je malo poznato je to da je ova lepa Beograđanka čak i pre 11 godina vrlo često bila na televizji. Naime, Dea Đurđević je 2008. godine bila redovan gost u publici "Zvezda Granda". Ona je kroz čelo takmičenje bila podrška prevaču Nemanji Stevanoviću.

Foto: youtube.com
Bodrila Nemanju Stevanovića

Na starim snimcima može se primetiti da je Dea bila jedna od najveselijih i najglasnijih u studiu na Košutnjaku, uvek je skakala, pevala i igrala sa širokim osmehom na licu.

U nekoliko navrata društvo joj je pravila i njena mama, koja joj je uz dečka Mladena bila najveća podrška i oslonac tokom teškog perioda kroz koji je prolazila. One su oduvek vrlo vezane i često zajedno idu na kocerte, događaje, letovanja a sada imate priliku da vidite kako je to ranije izgledalo.

Još tada se moglo primetiti koliko Đurđevićevu kamera voli, njena plava kosa i širok osmeh bili su primamljivi kameri, a i ona je vrlo dobro znala da "flertuje" sa njom.

RepublikaFoto: e-stock agency
I sada bodri, ovoga puta sebe...

Očigledno je da je bila jedna od najvernijih navijača i velika podrška jer nije propustila nijednu emisiju u kojoj je njen favorit nastupao.

Foto: youtube.com
Nemanja to nije zaboravio...

Nemanja Stevanović, lepoj voditeljki nije zaboravio to što je bila uz njega, te se toga prisetio i pružio joj veliku podršku nakon nesreće.

- Pre 12 godina si ti mene bodrila, navijala za mene, bila najvatrenija i najglasnija od svih ljudi u publici. Sada ja navijam za tebe, i moja porodica i ja ti šaljemo pozitivnu energiju i želimo brz oporavak" - napisao je tada pevač na svom Instagram profilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
jelena

22.08.2019 10:35

Dea, želim ti brzo ozdravljenje i sve najlepše u životu.