Kaća Grujić iskreno nakon bolovanja: Koleginice su se radovale što sam bolesna!

Autor:

Zabava

23.08.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Grujić juče se pojavila na pres konferenciji "Music week" festivala, a tom prilikom je pričala o narušenom zdravstvenom stanju.

Foto: ST/D. KADIĆ
Katarina Grujić

Atraktivna pevačica provela je dve pune nedelje u bolnici u Zemunu zbog ozbiljne infekcije bubrega.

Za to vreme dobila je brojne poruke podrške od kolega sa estrade, ali bilo je i ljubomornih pevačica koje su se radovale što je bolesna, misleći da će tako zauzeti njeno mesto.

- Ja verujem da je toga bilo, ali stojim pri tome da neko gore sve to gleda i da vraća svojom merom. Možda im neće vratiti sada, možda će za deset godina, a nedajbože da vrati njihovim najmilijima. Svako ko je imao tako neku misao vezanu za mene, ja mu neću suditi, zna se ko će.

Iako je nabrojala imena poput Cece Ražnatović, Maje Berović i mnogih drugih koji su se interesovali za njeno stanje, među tim imenima nije bilo Jelene Karleuše, koju je Kaća nekada obožavala i bila redovna na njenim nastupima.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Katarina Grujić

- Mene niko ne može da razočara. Mene može da razočara moja porodica, koja mi je najbitnija u životu, i niko više, tako da ne može da me povredi tako nešto - bila je iskrena Katarina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mitar

23.08.2019 07:20

Ova nikako da shvati da je nevazna i da niko o njoj ni ne razmislja.