Senida je brzinom svetlosti postala velika zvezda, a sada je konačno otkrila svoju NAJVEĆU TAJNU!

Autor: Cosmopolitan

Zabava

25.08.2019

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Senidah se brzo vinula u zvezde, a ona je jedna od pevačica koja je dala najmanji broj intervjua. Sve što se o njoj zna jesu provokativne fotke "jake žene", a tu karakternu osobinu, kako je jedva priznala, nasledila je od svoje majke.

RepublikaFoto: Youtube.com/fckn A!
Senida...

- Kada malo bolje razmislim, uvek sam volela da se igram. Najviše sa garderobom. Uvek sam nešto oduzimala, dodavala, sekla stare stvari, a ponekad i nove. Čak sam i mami govorila da mi sašije garderobu i to već vrlo rano u osnovnoj školi - rekla je pevačica.

Svi su se pitali koja je tajna Senidinog brzog uspeha, a onda je ona otkrila da je stvar u stavu, a ona smatra da "može sve", i da sebe ni sa čim ne ograničava. 

- Odmalena mi je to bila mama. Uvek je bila veoma uredna i elegantna. Volim da vidim jake i ženstvene devojke, ali ne samo zbog odeće, već i stava. Uvek kažem za sebe: "Ja sam sve". Mislim da mogu sve, zato što želim da mislim da nisam ograničena i želim da probam sve - rekla je Senidah za Cosmopolitan. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
mitar

25.08.2019 06:02

Placeni pregledi. Probijaju je Jala i Buba Corelli . Kada je dvojica probijaju duplo brze je probijana. I tako je probijena na vrh.