Lidija Vukićević našla dečka u 57. godini: Vanvremenska zavodnica priznala sve!

Autor: Blic

Zabava

24.08.2019

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lidija Vukićević uživa na odmoru u Zanzibaru sa svojim izabranikom, a čuvena "Lilika" iz kultnog domaćeg filma otkrila je čime je to partner osvojio.

Foto: instagram.com/vukiceviclidija
Lidija Vukićević...

-  Boravim u predivnoj kući sa raskošnim dvorištem, u kojem su smešteni svi mogući kreveti za uživanje i masaže. Sa prozora maltene mogu da uletim u okean i sve je nestvarno i divno - započela je svoju priču glumica.

Naime, glumica za koju se priča da izgleda kao da uopšte ne stari, svakodnevno svoje pratioce na Instagramu obradu provokativnim fotkama, na kojima ističe svoju liniju, ali i bujnu kosu koja joj je zaštitini znak. 

Foto: instagram.com/vukiceviclidija
Lidija...

Fatalna vanvremenska zavodnica odgovorila je na pitanje kako ju je to partner osvojio, budući da je poznata kao žena koja u životu ima sve:

- Upravo time što i on ima sve. Istina je da sam zaljubljena i to mnogo. To je ono što, između ostalog, ovaj odmor čini čarobnim - rekla je Lidija. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stršljen

25.08.2019 08:58

Dooobra,a još bolja kako je starija,pa i tata bi sine.