Emotivna ispovest majke Dee Đurđević: Molila sam Boga da zamenimo mesta!

Autor:

Zabava

25.08.2019

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka voditeljke Dee Đurđević, Nena Dodevski, nikada do sada nije dala televizijsku izjavu povodom strašne saobraćajne nesreće u kojoj je njenoj ćerki otkrinuta ruka. Kako kaže, nije mogla de veruje koliko je njeno dete jako i Dea je bila ta koja je njoj i u ova teška vremena bila velika podrška.

RepublikaFoto: e-stock agency
Nena Dodevski...

- Mnogo teško. Čini mi se da je ona bila mnogo jača od svih nas koji smo bili oko nje. Bilo je užasno. Život vam se promeni u sekundi. Gledate svoje dete kako leži... polomljena, u bolovima, to je baš teško. Molila sam Boga da zamenimo mesta. Pa sam mislila proći će, to je neki film, a onda se suočiš s tim da je to istina i onda guraš. Ona je meni davala snagu. Ljubi je majka, srce moje. Mi smo stalno bile podrška jedna drugoj. Bilo mi je užasno, a onda kaže - 'alo, nema plakanja, je l smo rekli da se ne plače! U momentima kad joj je život bio ugrožen, kad su je gurali u salu, ona ovako digne pesnicu - rekla je za "Premijeru vikend specijal" Deina majka, pa nastavila: 

- Prosto... ja u tom momentu nisam mogla da verujem koliko je moje dete jako.

Odmah zatim, spomenula je i Deinog dečka, novinara Mladena Mijatovića, koji nije napuštao stranu svoje drage, te koliko joj je značilo što je i on sve vreme bio tu.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Mladen i Dea...

- Mnogo (mi je značilo). Nezahvalno je da ja pričam kao njena mama, ali Malden se tu našao kao anđeo čuvar. Ta sigurnost... on je u svakom momentu bio tu, stvori se za 2 minuta! On je zasmejava... mnogo mi znači. On je sjajan - zaključila je ponosna Nena. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading