(VIDEO) Neprikosnoveni kralj klubova! Rajović razvalio na letnjoj turneji, igla nije imala gde da padne gde god da je pevao!

Autor:

Zabava

27.08.2019

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boban Rajović održao je preko 20 nastupa za svega mesec dana, u sklopu udarnih termina tokom letnje turneje!

RepublikaFoto: instagram.com/rajovicboban
Boban Rajović

Kako se dalo primetiti i na njegovom Instagram profilu, kao i na Fejsbuku, svaki pun su lokali i klubovi bili dupke puni, kao i koncerti koje je održao na otvoreno. Pevao je pred hiljadama ljudi od Srbije, Bosne, Hrvatske, a na kraju i Crne Gore, iako je ovog leta planirao da svoju rodnu zemlju preskoči.
No, na molbu vlasnika najpoznatijeg lokala na Crnogorskom primorju ipak je pristao, i to dva puta, a oba puta zadao je domaći zadatak kada je atmosfera u pitanju.

S obzirom na sve navedeno, nije čudno što sa širokim osmehom komentariše letnju turneju.

- Tako je izgledala velika letnja turneja 2019. Hvala svima koji su prisustvovali nekom od koncerata i posebnu zahvalnost upućujem onima koji me prate na gotovo svakom nastupu. Srce mi je puno, jer neprestano uviđam da radim ispravnu stvar i da se poštovanje koje ja imam prema svojoj publici, meni dvostruko vraća. Hvala im na ljubavi i energiji, uzajamno je - kaže folk zvezda čiji novi hit "Nogu pred nogu" odlično prolazi gde god da peva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading