"Kako bih volela da sam žena takve muškarčine": Malo ko zna kako je Ceca prvi put upoznala Arkana!

Autor: Glossy

Zabava

28.08.2019

15:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavna priča Svetlane Cece Ražnatović, tada Veličković, i Željka Ražnatovića Arkana počela 1993. godine u jednom restoranu. Ipak, kada su se verili i kada su uveliko planirali venčanje, ona je otišla kod roditelja i saopštila im svoju odluku. Mnogi ne znaju gde je Ceca prvi put videla Željka.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Ceca i Arkan

- Bila sam u Nemačkoj i banzinskoj pumpi kupila "Plejboj" gde sam videla čoveka svog života. Naletela sam na intervju sa Željkom Ražnatovićem. Nisam razumela šta piše, samo sam zurila u njegovu fotografiju jer mi se jako dopao. Bio je to najmuževniji i najzgodniji muškarac kog sam ikada u životu videla. Pomislila sam: "To je dakle taj Arkan!" Jedino o čemu sam razmišljala jeste kako bih volela da sam žena takve muškarčine - rekla je Ceca jednom prilikom. Sudbonosni trenutak između Cece i Arkana dogodio se 2. novembra 1993. godine u hotelu "Interkontinetal". Ceca je bila žena u koji se Ražnatović zaljubio na prvi pogled.

- Onda je stigao poziv od menadžera Baneta Stojanovića da zajedno sa Džejom i Oliverom Mandićem pojavim u Erdutu. Za vreme smotre smo sedeli sa strane i čekali da počne. Snimila sam ga na stotinak metara. Stajala sam do nekog generala i prokomentarisala: "Uh, kakvo mače! Ko je ovaj tip? Bruka kako izgleda! Čovek samo što se nije šlogirao. "Da li si ti normalna? To je komadant" Kad nas je Oliver upoznao, Željko je rekao: "Jesi li ti ta zvezda koju ja redovno šišam? Bila sam istraumirana, uplašena. Ušeprtljala sam se - pričala je Ceca.

RepublikaFoto: Privatna arhiva

- Ja sam njega zvala Bucko, on mene Cecko. Nudio mi je sigurnost kakvu žene vole. Hvalio se da sam ga uhvatila na slatkiše, kupujući mu čokoladu. Ne, Arkan je meni kupovao čokoladu. Upoznala sam jedno sasvim drugačije biće od onog kako sam ga zamišljala. Ja sam njega prva poljubila! Arkane jeste strog, ali samo prema vojsci. Sasvim je drugačiji čovek u privatnom životu, on je jedna dobrica - govorila je Ceca koja u početku roditeljima nije smela da kaže s kim je u vezi.

- Rekla sam im da ću se udati za Željka. Mama je rekla: "Za Šašića? Divno. On je sjajan momak". Ćale se u to nije mešao. Samo me je pogledao i rekao: "A, Šašić?" A ja im kažem: "Kakav, bre, Šašić? Udajem se za Željka Ražnatovića Arkana!" Ljudi kad nisu popadali. Možda su ranije nešto i načuli, ali su se nadali da će da me prođe. Onda se otac uozbiljio: "Budeš li to uradila, ja ću te se odreći!" Znala sam da me samo plaši. "Možete svi da se poubijate, ja ću se udati za njega jer ga obožavam", rekla sam im. I, kada je Željko prvi put došao kod nas, sve je funkcionisalo kao po receptu - ispričala je jednom popularna pevačica.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Arkan i Ceca na venčanju

Arkan je pre venčanja morao da dobije blagoslov Crkve za sklapanje braka pošto je bio 21 godinu stariji od Cece i iza sebe je imao tri braka. Venčali su se 19. februara, a reporteri "Njujork tajmsa" su snimali njihovo venčanje. Folk zvezda je u braku sa Arakanom dobila dvoje dece, ćerku Anastasiju i sina Veljka.

Podsetimo, komandant Srpske dobrovoljačke garde Željko Ražnatović Arkan ubijen je 15. januara 2000. godine u hotelu "Interkontinental" kad je u njega pucao Dobrosav Gavrić sa još dvojicom saučesnika.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading