Maja i Nataša zbog ovog napustile Prvu? Hteli su da nas posvađaju!

Autor: Hello!

Zabava

30.08.2019

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Miljković i Maja Nikolić ponovo će raditi na istoj televiziji nakon što su letos napustile TV Prvu. Voditeljke će voditi emisiju "Među nama" na televiziji Nova S, pet godina od Studija 3 koji su vodile na RTS-u, pre pet godina.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Maja Nikolić i Nataša Miljković

Voditeljke su ne samo koleginice, već i najbolje prijateljice, te se izuzetno raduju što će ponovo raditi na zajedničkom projektu.

Dok Nataša nije baš bila sigurno da či će sa svojom prijateljicom ponovo raditi istu emisiju, Maja je bila sigurna da će im se ponovo ukazati prilika da zajedno stanu pred kamere.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Miljkovic (@natashamiljkovic) on Sep 8, 2018 at 10:25am PDT

 

- Ja sam znala da će do toga mora ponovo doći. Ova pauza obema je, nekako, neprirodna. Uvek smo sedele u kancelariji, a onda došle u situaciju da se gotovo i ne viđamo na poslu. Zato smo ovu priliku zgrabile sa toliko entuzijazma, a zajedno sa kolegama sa Nova S  u priču ulazimo svim srcem - rekla je Nikolićeva, dodajući da će im se u emisiji pridružiti i kolega sa TV Prve Danilo Mašojević.

Nataša i Maja su najbolje prijateljice iz sveta medija, a Nikolićeva je dodala da je Miljkovićeva za nju bila u najtežem trenutku iz kojeg nije videla izlaz, čime je dokazala da je priajtelj za sva vremena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja Nikolić (@majanikolicmaja) on Jul 2, 2019 at 12:06am PDT

 

Njihovo prijateljstvo mnogima "bode oči", te su otkrile da su postojale kolege koje su želela da ih razdvoje.

- Pokušali su neki da pred jednom pričaju ružno o drugoj, ali smo se nas dve na kraju uvek slatko smejale - rekla je Maja, a Nataša dodala, "Ljudi misle da se svako može prodati ili izdati partijom trača, ali mi imamo trajni pakt".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading