Nikolija preterala sa botoksom!

Zabava

14.09.2017

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Vesne Zmijanac Nikolija Jovanović izgleda da se ponovo podvrgla plastičnoj hirurgiji. Po svemu sudeći, ovog puta se zanela i preterala jer sa 28 godina deluje poput svoje majke, koja je, razumljivo, u skladu sa svojim godinama radila fejslifting.

RepublikaFoto: instagram.com/nikki_nicole_
Nikolija

Ako pogledamo nekoliko godina unazad, mlada pevačica i novopečena mama skoro da je promenila lični opis, a kada je nedavno gostovala u emisiji "Ekskluzivno" na televiziji Pink, dalo se primetiti da je na licu skoro radila neku korekciju jer je još bila naduta od tretmana.

- Nikolija je odavno počela da radi sve što estetska industrija nudi. Normalno da je poput mnogih pevačica želela da i ona ima silikone, da ispravi na sebi sve nedostatke i unapredi izgled. Međutim, očito da se u nekom momentu desi da više nema šta da radi, pa krene sa tretmanima koji se preporučuju tek u poznijim godinama. Peglanje lica ima smisla ako to radi njena mama, ali u njenom slučaju je definitivno prerano za to - kaže izvor, koji Nikoliju poznaje od početka njene karijere.

Podsećamo, Nikolija se pre godinu dana ostvarila kao majka, kada je na svet donela devojču Reu, koju je dobila iz veze sa pevačem Reljom Popovićem. Nikolija i Relja su organizaciju rođendanskog slavlja prepustili baka Vesni, koja brine o svakom detalju. Da li će Nikolija uraditi još neki "plastični" korak da bi na proslavi izgledala blistavije, ostaje nam da vidimo.

Pogledajte kako Nikolija sada izgleda:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading