U pravu si, nismo više prijatelji: Karleuša odgovorila Lukasu!

Autor:

Zabava

31.08.2019

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Lukas danas se Jeleni Karleuši ponovo obratio porukom jer ga je prethodno prozvala i označila kao nekog koga Ceca Ražnatović huška protiv nje. Ovo je Lukasa razbesnelo pa joj je poručio da oni nisu prijatelji i podsetio je na njene reči od pre 10 godina kada je vređala Lepu Brenu koju sada brani.

Foto: e-stock/M.RODIĆ, e-stock/KOBRA
Shvatili da više nisu prijatelji... Aca i Jelena

Kada je pročitala šta joj je Lukas napisao i pogledala fotografije novina u kojima su njene izjave u kojima se Jelena obraća Lepoj Breni sa Faki, što je skraćneno od njenog pravog imena Fahreta, pop diva se kratkom porukom obratila Aci:

Foto: instagram.com/karleusastar
Jelena se obratila Aci

- Vidi Aco, ovaj pres materijal od pre 10 godina koji sad objavljuješ sigurno nisi čuvao u sopstvenoj arhivi sve ove godine. Jasno je ko stoji iza tvojih napada, ko ti šalje članke od pre deceniju i ko doliva ulje na tvoju vatru od te "nafte". Je*aću ih ja kao i do sad. I da, u pravu si, ti i ja više nismo prijatelji. Aj sad stani, trulo je i niko ne želi da ratuje s tobom - napisala je Jelena koja se izgleda umorila od svađe sa Acom Lukasom ili možda više nije imala argumente protiv njega. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nesa

01.09.2019 06:39

Sta se radi sa Divom, uzas

Odgovori 0 13
jelena

01.09.2019 16:29

Karljeuša vredja sve redom, jer su svi bolji pevači od nje.