Ceca otkrila zašto je puklo prijateljstvo Anastasije i Đoganijeve: Moja ćerka ne mrzi Lunu!

Autor:

Zabava

01.09.2019

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca Ražnatović, rešila je da progovori o prijateljstvu njene ćerke Anastasije Ražnatović i pobednice Zadruge, Lune Đogani, koje je puklo pre nekoliko godina.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Luna i Ceca

Godinama se nagađalo šta se dogodilo između njih dve, ali niko nije očekivao da će Anastasijina majka Ceca ikada javno progovoriti na tu temu.

Kako se navodi, ona je napomenula da je Luna praktižno živela u njenoj kući, ali da se između dve devojke ništa skandalozno nije dogodilo, uprkos gradskim pričama.

RepublikaFoto: Republika
Ceca i Anastasija

- Devojku nisam videla sigurno pet godina. O njoj za to vreme kada sam je poznavala nemam nijednu jedinu ružnu reč da kažem, naprotiv. Jedno dobro dete, jedna čista duša, ništa više. Sad, da li se ona u međuvremenu promenila, nije promenila, ja to ne znam, ali za ovo vreme provedeno u mojoj kući ja za to dete nemam ružnu reč da kažem. To je dete živelo, spavalo i jelo u mojoj kući. Njoj i Anastasiji su se samo razišli putevi. Tu nema ni zle krvi, ni mržnje, ničega - rekla je Ceca.

Takođe, folkerka je ujedno stavila tačku i na šuškanjada njena ćerka "ne miriše" Lunu pored toga što je otkrila pravi razlog njihovog razilaženja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aga

01.09.2019 15:37

Anastasija ne mrzi nikoga, samo živi svoj život i ne dozvoljava da joj neko drugi utiče na život. Osim njene majke.