Posećujem Dijanin grob: Stefan Karić s bolom u glasu progovorio o smrti voljene!

Autor:

Zabava

01.09.2019

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budući učesnik "Zadruge 3", Stefan Karić u javnosti je postao poznat kada je obrijao glavu u znak podrške svojoj tadašnjoj devojci Dijani Milojković koja je bolovala od tumora od čega je i preminula pre nešto manje od dva meseca.

Foto: youtube.com/Premijera Official
Samo što nije zaplakao na pomen njenog imena... Stefan Karić i Dijana Milojković

Stefan je privukao ponovo veliku pažnju kada je Dijana preminula, a uskoro će biti i učesnik "Zadruge 3" o čemu je danas i pričao u emisiji "Premijera Vikend Specijal". A kada ga je novinar Nemanja Vujičić pitao o pokojnoj Dijani, kao i da li je u kontaktu sa članovima njene porodice, Karić je otvoreno priznao da redovno obilazi grob svoje voljene:

Foto: youtube.com/Premijera Official
Zasuzile mu oči... Stefan

- U kontatku sam sa njenom familijom, čujemo se redovno. Idem na groblje, obilazim... Veću ljubav nisam doživeo i nisam imao od te. To što sam se istetovirao je mali znak pažnje. Poslednji put smo se čuli pre jedno tri, četiri meseca... Razmenili smo par poruka. Rekla mi je tada da nije baš najbolje, da će se izvući i da je jaka, kao što je bila - govorio je Stefan na ivici suza.

Foto: instagram.com/dijanaslife
Dijana Milojković

Inače, Karić je veoma teško prihvatio činjenicu da Dijane više nema, Stefan je satima plakao kada je ovo saznao, a onda se i na društvenim mrežama od nje oprostio potresnom porukom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading