Marija Šerifović ju je javno pohvalila, a sada se Ilma Karahmet vraća na scenu!

Autor:

Zabava

03.09.2019

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja učesnica "X Factora", Ilma Karahmet koja je pevačku karijeru započela sa samo 13 godina, sada se ponovo vraća na muzičku scenu pesmom "Ništa tvoje".

Foto: Republik.rs, Foto:Promo
Ilma Karahmet i Marija Šerifović

Osim Marije, Ilmin moćni vokal pohvalile su i druge regionalne zvezde poput Nine Badrić i Željka Joksimovića, a ona je sada sa svojih 19 godina odlučila da se posveti pevanju i ponovo osvoji srpsko tržište.

RepublikaFoto: Promo
Vraća se na srpsko tržište... Ilma

Znatno zrelija Ilma, podsetiće sve koliko dobro peva obzirom na to da je ova, njena peta pesma po redu, balada u kojoj je Karahmetova pokazala svu čaroliju svog moćnog vokala. Mladu pevačicu svi pamte iz takmičenja „X Factor“ gde je došla do samog finala, ali mnogo više iz muzičkog šou programa „Zvijezde“ u kom je pobedila. Zanimljivo je da je Ilma u ovom šou programu trijumfovala pesmom „Molitva“ Marije Šerifović koja ju je, nakon pobede, javno pohvalila i čestitala. Ilma je tadašnje članove žirija i publiku oduševila i izvedbom pesama kao što su „Hurt“, „Power of love“ i drugim, i time pokazala svestranost ka svim muzičkim žanrovima te odnela ubedljivu pobedu u superfinalu.

RepublikaFoto: Promo
Njen glas hvale sve zvezde u regionu...

Ova bosanskohercegovačka pevačica poznata je domaćoj publici po izuzetnom glasu, a sada predstavlja pesmu koju je otpevala u prvoj saradnji sa Banetom Opačićem. Bane je zaslužan za tekst i muziku, dok je aranžman za „Ništa tvoje“ uradio Marijo Pajić. Potpuno drugačiji zvuk i dirljiva priča nove pesme Ilme Karahmet pretočena je i u spot čiji je reditelj Jasmin Pivić, a u glavnoj muškoj ulozi našao se poznati bosanskohercegovački glumac Armin Omerović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading