Ona je šou program: Glumica se setila da je zakazala emisiju, pa bebu ostavila kolegi!

Autor: Blic.rs

Zabava

03.09.2019

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Tamara Dragičević poznata je kao veoma duhovita glumica što na malim ekranima, ali i u privatnom životu. A jednu anegdotu s njom ispričao je njen drug s klase, kolega i prijatelj Ivan Mihailović koji je otkiro da je jednom prilikom njemu iznenada ostavila dete.

Foto: instagram.com/tamaradragicevic
Morala je da se snađe... Tamara Dragičević

- Ja sam se već ispraksovao sa čuvanjem dece. Bila je jedna situacija, Tamara je kod mene došla na opušteni ručak sa Stašom i odjednom se setila da ima gostovanje na televiziji za 10 minuta. Bez ikakve najave mi je samo rekla da zovem taksi. Ja sam pozvao i ona je samo izletela, a ja sam dva sata bio bebisiterka. To mi je bilo teže nego 10 ovakvih snimanja, verujte mi (smeh). Snašao sam se i dalje sam tu, preživeo sam. A i dete je živo i zdravo (smeh) - dodaje Mihailović.

Budući da je ova godina i te kako bila srećna za sve njegove drugove sa klase kada se nekoliko koleginica porodilo, Ivan kaže da se nada da će sve češće slaviti.

- Ne znam da li je ovo samo leto slavlja ili decenija slavlja. Nadam se da ćemo uglavnom slaviti i viđati na veselim događajima. Dolaze neka nova deca na svet, mi slavimo, ponekad smo zbunjeni. Već smo polako navikli, znamo sada ceo protokol - kaže nam Ivan.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
I vojnik i bebisiter po potrebi... Ivan Mihailović

A Ivan Maihailović trenutno snima seriju “Južni vetar”, koja će biti prikazana sledeće godine. Ivan igra momka koji živi u kompjuterskom svetu, odsečen je od realne svakodnevice, a igrom slučaja upada u leglo kriminala.

Ivanova uloga uključuje rukovanje oružjem, što njemu ne pada teško, jer je tokom snimanja “Vojne akademije” naučio da rukuje skoro svim vrstama oružja.

- Što se tiče rukovanja oružjem, doktorirao sam na seriji “Vojna akademija”. Završio sam vojnog roka sigurno jedno osam godina. Ne samo da znam da rukujem oružjem, nego znam da vozim avion, helikopter, mogu da vozim tenk. Sve po potrebi. Ceo arsenal - kaže nam kroz smeh Mihailović.

Foto: instagram.com/bikovic
Nerazdvojni na klasi, postali nerazdvojni i u seriji "Južni vetar", Miloš, Ivan i Miodrag

Glumac ovaj put igra zajedno sa prijateljima Milošem Bikovićem i Miodragom Radonjićem.

- Miloš, Miodrag i ja smo studirali zajedno, pa smo još najbolji drugari. Toliko se već poznajemo da sve rešavamo pogledima. Uglavnom se sve rešava mikrošiframa jer se znamo više od 10 godina - dodaje Ivan.

Glumac do kraja leta neće imati odmor, ali se nada da će u nekom trenutku kasnije ipak uspeti da uhvati slobodne dane:

- S obzirom na to da punom parom radim već godinu dana, odmor bi mi bio preko potreban i nadam se da ću uspeti da uhvatim bar 10 dana da se odmorim, ali kako stvari stoje, možda i neću. Sezona pozorišta počinje u septembru, završavamo seriju i počinjemo nešto novo. Tako ukrug.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pavko

04.09.2019 07:03

Godine su na izmaku. Pamet počinje da stari i gubi kapacitet pamćenja.

Odgovori 10 0