Kija će pobesneti: Luna pričala kako joj Kockarova nije konkurencija!

Autor:

Zabava

06.09.2019

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani uspešno je uplovila u muzičke vode, a njena najveća suparnica Kija Kockar već uveliko peva više od godinu dana. I dok je Luna povremeno besnela u "Zadruzi 2" zbog uspeha koji je Kija postigla, sada tvrdi da nema problem da njena suparnica i ona dele muzičku scenu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani i Kija Kockar

- Normalno, ljudi se time bave, ne možeš da im zabraniš. Ja nikoga ne smatram konkurencijom, želim da se baziram na sebi. Niti smatram da bilo ko treba da gleda na mene kao na konkurenciju. Svakome želim puno uspeha i sreće. Nemam problem da bilo čiji uspeh pohvalim, nisam iskompleksirana i zavidna. Čovek mora da bude zadovoljan sobom da bi poželeo drugima sreću, želim sreću, isto kao što želim da drugi žele meni - rekla je Luna.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kiji se ovo neće dopasti... Luna Đogani

Luna je prokomentarisala i bivše cimere koji nisu bili tu uz nju posle "Zadruge 1", a jesu posle "Zadruge 2", a Luna je ispričala svoje mišjenje.

- Ja sam bila ta koja je posle "Zadruge 1" nije bila ni za šta. Htela sam da pobegnem, plačem i samim tim sa neke ljude odgurnula od sebe. Ali oni koji su sada tu, su oni koji su bili uz mene u dobru i u zlu. Oni se nikada nisu hvalili time. To je mali broj ljudi, ali oni puno vrede. David i Ana su mi u komšiluku, bili su pre neku noć kod mene. Oni su mi najdraže komšije - ispričala je Đoganijeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Savica

06.09.2019 14:15

Nisu u istoj kategoriji. Kija je u kategoriji pevača koji nastupaju i pevaju. Luna je u kategoriji onih koji su snimili jednu pesmu i ne znaju gde će dalje.

Odgovori 20 1
Đurađ

06.09.2019 18:07

Kija uspešno nastupa već više od godinu dana i nalazi se u grupi uspešnih na nastupima. U grupi onih koji su nešto snimili a ne nastupaju, Luni su konkurencija oni koji nigde ne nastupaju. Konkurencija su joj oni koji su snimili jednu ili više pesama i ne nastupaju nigde. Luna je snimila samo jedan spot kao što su snimili Miki Đuričić, Bane Čolak Limenka, Sanja Stanković, Bora Satana, Marko Miljković, Ana Korać, Zerina Hećo, a još troje se sprema da izda spot. Oni mogu da se konkurišu tj. da budu Lunina konkurencija.

Odgovori 15 1