Saopštili joj skandaloznu informaciju: Katarini Grujić zabranjeno da napusti zemlju!

Autor: Espreso.rs

Zabava

06.09.2019

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica Katarina Grujić doživela je ozbiljan zdravstveni problem kada joj je ustanovljena infekcija bubrega.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Katarina Grujić

Kaća je nakon izlaska iz bolnice isplanirala da ode na zasluženi odmor i putovanje na kojem će se maksimalno opustiti i povratiti pozitivnu energiju.

Međutim, u poslednjem trenutku sve planove morala je hitno da otkaže.

Iako je još početkom godine osetila da je bubreg boli, te je odmah otišla kod lekara da proveri stanje, rečeno joj je da je sve u najboljem redu. Atraktivna crnka sredinom avgusta hospitalizovana je zbog problema koji je otkriven, nije krila da se uplašila, ali je pomno slušala svaki savet lekara.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Katarina Grujić

- Kada im je Kaća na pregledu rekla da bi htela da otputuje i odmori se od svega, te da je isplanirala da ode na desetak dana, odmah su joj zabranili. Rekli su joj da još ne sme da putuje te da mora da ostane u zemlji i da narednih mesec dana nastavi sa terapijama - kaže izvor i dodaje:

- Iako je Kaća gotovo sve isplanirala, nema ni govora o tome da neće poslušati lekare te je istog momenta odlučila da narednih mesec dana ostane u Srbiji i da ide na redovne terapije i kontrole. Biće prilike da se odmori, a sada je najbitnije da se ne izlaže stresu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Gago

07.09.2019 13:37

Jadna ona. Ne može da skita, ne može da pije i momke da bije.