SKANDAL! Marko ostavlja Lunu,u telefonu joj pronašao prepisku sa Slobom!

Autor: Svet.rs

Zabava

08.09.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taman se Marko Miljković obradovao da je njegova devojka Luna Đogani uvećala grudi zbog njega, kad ispade da je ona ispunila želju bivšem dečku Slobi Radanoviću.

RepublikaFoto: instagram/ luna_djogani/slobaradanovic
Sloba napravio frku

Kada je u njenom telegonu naišao na poruke u kojima Luna to priznaje drugarici, Marko je pobesneo i izbila je strašna svađa. Toliko su vikali te noći u stanu da su komšije pretile komunalnom policijom, a Marko raskidom. Luna je plakala, šamarala ga i tvrdila da sve izmišlja, ali narednih nekoliko dana par je bio u zategnutim odnosima. 

- Istina je da su Luna i Sloba bili u kontaktu preko poruka, ali to kriju. To se desilo posle one večeri kada su Marko i Luna u bioskopu naleteli na Slobu i njegovu devojku. Iako se činilo da su se iskulirali, tu su se ustvari rasplamsale stare strasti. Već sutradan Sloba joj je poslao poruku, koju je ona ignorisala želeći da on misli kako je potpuno hladna  prema njemu i kako nema više emocije. Međutim, od tog trenutka ona nije mogla više da ga izbije iz glave, a posle par dana počela je da kuje planove kako opet da navede Slobu da poludi za njom, pa je i sa silikonima požurila upravo zbog toga - priča Lunina drugarica i dodaje: 

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Marko i Luna su se smuvali u Zadruzi 2

- Marko to nije znao. Ona voli Marka s jedne strane ne želi da ga izgubi, a opet ne može da se odupre strasti koju oseća prema Slobi. Možda na kraju ništa od svega toga ne bi bilo da Marko u njenom telefonu nije pronašao prepisku. Luna je pokušala da mu objasni kako mu je samo kulturno odgovorila i kako nije kriva što on misli na nju. I tu bi priču Marko popio da nije ušao u njene prepiske sa drugaricom gde je rekla kako će Sloba odlepiti na njene silikone jer i dalje ima emocije prema njoj, i da to sve nije gotovo. E tu je nastao haos. 

Luna je očigledno nekako uspela da smiri Marka pošto su nekoliko dana kasnije viđeni ispred njenog stana. Ali je i tada izbila svađa u autu i to usred bela dana. Očigledno nisu sve razčistili. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Sveto

08.09.2019 05:50

Gagi i Marko si joj "tate". A Sloba joj je bio ljubavnik. Tako ce i biti.

Odgovori 18 11
Jelena

19.09.2019 14:02

I onda je mrmot uvio čokoladu.