Sloba progovorio o Kiji i bivšoj devojci, a onda otkrio ko mu je favorit u "Zadruzi 3"!

Autor:

Zabava

09.09.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je počela prva sezona rijaliti programa "Zadruga", svi su čuli za pevača Slobu Radanovića. U žižu interesovanja javnosti dospeo je kada je stupio u vezu sa Lunom Đogani iako je bio u braku sa Kristinom Kijom Kockar.

RepublikaFoto: instagram.com/slobaradanovic
Sloba Radanović...

Danas je bio gost u emisiji "Premijera", gde je progovorio o svemu što mu se događa u poslednje vreme u životu. Mnogi su komentarisali da on na svojim nastupima peva pesme svojih kolega, ali da još uvek nije zapevao nijednu pesmu bivše žene Kije. 

- Nisam je ubacio na repertoar. Znam pesmu, znam tekst, ali to bi bilo shvaćeno kao provokacija, da hoću da skupljam poene preko nje, bolje da ne čačkam mečku.

RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ, Prntscrin Pink
Kija i Sloba...

U medijima je nedavno odjeknula vest da je Sloba raskinuo sa devojkom, koju je krio od očiju javnosti. 

- Ne znam ni ja sad gde je, trenutno sam sam, solo, singl, kako već. Malo mi nedostaje, taman sam navikao na nju - rekao je Sloba.

Potom je prokomentarisao treću sezonu Zadruge i otkrio ko mu je favorit.

- Zadruga iz godine u godinu izgleda sve lepše i lepše. To je sada jedan mali grad i da smo mi tada to imali, mislim da bi bilo mnogo lakše. Moj favorit je Janjuš, da je ostao u prvoj sezoni, mislim da bi ostao do samog kraja. Sviđa mi se i Leposava, možda se ona smuva sa Janjušem - završava Sloba.

RepublikaFoto: instagram.com/mali_janjus
Marko Janjušević Janjuš...

Nedavno se pojavila vest da je u vezi sa udatom ženom, čiji muž se bavi kriminalnim radnjama i da je zbog te veze upao u problem. Takođe, spekulisalo se da je morao da unajmi i obezbeđenje.

- Naravno da nema istine, u prethodnih nekoliko meseci su me dovodili u vezu sa devojkama koje i ne poznajem, a kamoli sad ovo. Krivo mi je kada neki ljudi nedužni ispaštaju i ta cela priča mi je stvarno ružna. Niti se bojim za svoj život, niti sam sa zauzetom ženom, niti pretendujem na to, stvarno ništa. A generalno da sam hteo da otrkijem identitet svoje devojke ja bih rekao, ali stvarno nisam želeo - rekao je Sloba.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Sladja

09.09.2019 04:54

Lažov notorni. Kada neko slaže stotinak puta ništa mu vise ne verujem.

Odgovori 23 0
Slavko

09.09.2019 08:14

Devojke ne treba da ga pogledaju pre nego što pregledaju njegovo ponašanje u Zadruzi 1. Posle toga neka odluče da li treba nešto imati sa najvećim lažovom u Srbiji.

Odgovori 20 0
Vesna

09.09.2019 09:17

Ceo svoj život posvetio lažima. Sa njim nema ozbiljnog razgovora.

Odgovori 19 0
Mišo

09.09.2019 11:59

Lenjivac, švaler i lažov. Najgora kombinacija. Radi u teretani 2 sata a 22 sata leži u krevetu. Kome treba takav čovek? Nikome.

Odgovori 16 0