Pun mi je ku*ac da vam animiram pijane goste: Bojan Tomović poslao pismo svojoj familiji!

Autor:

Zabava

09.09.2019

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojan Tomović, crnogorski oevač, najavljivan je kao mogući učesnik "zadruge 3", ali je zbog svoje boleti odustao od učešća.

Foto: youtube.com/Bojan Tomovic VIPPER
Razbesnela ga rodbina...Bojan Tomović

Tomović je nedavno otkrio da ima bipolarni poremećaj ida mu je bolest u poptupuno promenila život.

Naime, na društvenoj mreži Fejsbuk obratio se direktno rodbini i takozvanim prijateljima i poručio im da njegovo pevanje na veseljima i lelekanje po sahranama košta od 300 do 500 evra. 

- Već godinama ne podnosim slavlja svoje familije i "prijatelja"! Svaki put me teraju da pevam, da kao uveličam veselje, a pritom me uopšte ne pitaju mogu li, jesam li ok, nego onako pijani "mikrofon u ruke i pevaj" , pa me još hvale Dosta vise, molim vas! Ja, nažalost, nisam više onaj stari Bojan, vi znate zasto, i ne mogu a i necu vise da vam animiram vaše pijane goste - oštro je udario na familiju, i otkrio da već godinama pod jakom terapijom.

RepublikaFoto: instagram.com/bojan.tomovic
Nekada je bio zdrav...

- Pun mi je ku*ac više da dok vam animiram vaše odvratno pijane, znojave goste koji me žvalave po licu i dave svojim smrdljivim pazuhom, dok ja zbog epi-napada grizem jezik, borim se za vazduh i da ne padnem u nesvest, zbog pulsa 140, zbog pritiska 180 sa 110. Ruke mi se toliko tresu da mikrofonom samo što mi ne ispadne, i tako dok se borim da se ne srušim pred svima vama od gušenja, vi i vaši patetično pijani, dosadni gosti okupite se svi oko mene, snimate me telefonima i kao u fazonu "To Boki care, vidis da mozes ti to". Kako ste počeli, tražićete i po sahranama da lelečem i kukam, čisto radi dramaturgije. Moze: Pola sata lelekanja 300 evra, sat vremena 500 evra. Moj savet vam je ovaj paket od 500 evra, to je vam je kao neka "akcija", više se isplati, duže traje i ima svi da budu oduševljeni kad pustim glas na groblju - napisao je Bojan novi cenovnik i naglasio da on nije njihov animator, već rođak, prijatelj, isti onaj zbog koga idu pognute glave kroz grad, jer ih je sramota njegove bolesti.

Na samom kraju je šokirao odbijajući svima kumstvo, iako se zna da se kumstvo nikada ne odbija. "Nemoj slučajno da me više neko zvao za kuma od vas tzv prijatelja. Znate i sami da sam do sada odbio bar 10 kumstava, jer nisam u tom fazonu. Nikada nikome nisam niti ću kumovati, to me smara. Kumstvo se i te kako odbija. Fuck off - dodao je na kraju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading