Poslednja Gruova fotografija iz čamca: Prijatelji ga slikali nekoliko minuta pred smrt!

Autor:

Zabava

10.09.2019

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalibor Andonov Gru preminuo je juče u Zemunu tokom vožnje kajta, a sa njim su bili i njegovi drugovi koji su do poslednjeg trenutka pokušali da ga vrate u život.

RepublikaFoto: instagram.com/danicaandonov
Voleo je opasne sportove... Gru

Na društvenim mrežama pojavio se selfi koji su napravili reperovi drugovi samo nekoliko minuta pre njegove tragične pogibije.

Strastveni ljubitelj ekstremnih sportova, Gru je godinama vozio i kajt, a njegov prijatelj je zabeležio trenutak kada su se pripremali za vožnju.

Nasmejanih lica, niko od momaka na čamcu nije ni slutio šta će uslediti nakon samo nekoliko minuta. Jedan od Gruovih drugara napisao mu je poslednju poruku:

 

 

- Bio je dan, dan kao svaki drugi dan, seli smo u kola sve je bilo kao san". Bila mi je čast da je u našoj grupi za kajt neko ko mi je idol iz detinjstva i čovek koji daje primer kako se uživa u životu. Nismo ni slutili da će se divan dan pretvoriti u noćnu moru. U sekundi se sve okrenulo, reagovali smo najbolje moguće, dali sve od sebe, ali sudbina je bila jača od naše volje. Počivaj u miru, legendo - napisao je njegov drugar, a poslednju zajedničku fotografiju možete pogledati ispod.

Podsetimo, Gru je preminuo kada je njegov kajt zahvatla snažna oluja i vetar ga svom silinom udarao o vodu. Komemoracija proslavljenog repera održaće se u sredu, 11. septembra 2019. godine u Donjoj sali Doma omladine Beograda (ul. Makedonska 22), sa početkom u 12.00 časova. Porodica obaveštava sve prijatelje i poštovaoce da će sahrana biti  u četvrtak 12.septembra u 14:00 na groblju Orlovača u Beogradu, i poziva da svoj poslednji pozdrav Daliboru Andonovu – Gruu iskažu tom prilikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading