LUKAS: Miniraju mi koncert u Zetri

Zabava

15.09.2017

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom priče bosanskih medija da je estradni menadžer Mersed Hadžić zbog Lukasovih navodnih dugova kamatarima i žestokim momcima platio za Lukasa više od 500.000 evra, folker je rekao da je to miniranje njegovog koncerta u Zetri i potpuna neistina.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Aca Lukas

- Mersed Hadžić je najbolji menadžer na ovim prostorima jer je uložio novac u posao. Čovek ima firme u Švajcarskoj i posluje bolje od svih drugih. Već tri puta je pomeran termin koncerta u Zetri jer nekome očigledno smeta što neko radi bolje od njih. Ja sam prvi koji je počeo da radi sa Hadžićem, a sa njim sada rade najveća estradna imena: Aco Pejović, Aleksandra Prijović, Mile Kitić, Šaban Šaulić, Šerif Konjević i da ne nabrajam dalje - rekao je Lukas i naglasio:

- Poručujem tim ljudima koji pokušavaju da miniraju moj koncert da im neće uspeti i da mi se skinu s ku*ca jer moje koncerte i dalje radi najbolji tim u saradnji sa "Skaj mjuzikom". Pominju se tu neki žestoki momci, od žestokih momaka koji mi spočitavaju sve vreme najžešći momak sam ja, Aca Lukas, jer sam najbolji pevač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading