Ilda snimila pesmu za pokojnog oca!

Autor: I.R.

Zabava

12.09.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ilda Šaulić, jedna od najlepših i najstilizovanijih pevačica na našim prostorima, smogla je snage da se polako, ali sigurno vrati poslu iako je smrt oca, kralja narodne muzike, Šabana Šaulića veoma pogodila.

RepublikaFoto: instagram.com/ ildasaulic
Ilda i Šaban...

Ilda je nedavno održala nastup u Beogradu, koji je bio prvi nakon smrti oca, a tada je priznala da je za nju to veče bilo veoma emotivno. No, čini se da će ono što sledi biti još emotivnije. Naime, Ilda će javnosti predstaviti pesmu koju je posvetila ocu.

Ova pesma je, kako je rekla, stara već nekoliko godina, a za portal Pink.rs je otkrila da se nada da će kroz nekoliko dana biti i objavljena.

- Pesma je gotova, sinoć je sve finalizirano i nadam se da ćete za nekoliko dana imati prilike da je čujete. Snimiću i spot, samo dugogodišnji i provereni saradnici. Ova pesma je neki početak i najava nekih pesama koje ću objaviti do kraja godine, biće još jedna ili dve. Emotivno me baš ispunjava, baš sam zadovoljna njom i mislim da će se mnogima dopasti - rekla je Ilda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading