Živela sa Anastasijinim dečkom: Piksijeva ćerka objavila sve detalje o Đorđu Kuljiću!

Autor:

Zabava

13.09.2019

09:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anja Valente, ćerka Dragana Stojkovića Piksija živi u Parizu i nedavno se udala za proslavljenog automobilistu Iga Valentea, a sada je iznenada otkrila da je živela sa Đorđem Kuljićem, koji je je javanosti poznat kao dečko Anastasije Ražnatović.

Foto: instagram.com
Da li je Anastasija znala da je Đorđe živeo sa Anjom...?

Piksijeve ćerke, Anja i Andrea bile su gošće na Kuljićevom 30-om rođendanu koji je on nedavno proslavio. A nakon toga Anja je otkrila u kakvim je odnosima s njim poslednjih 15 godina:

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Anja se nedavno udala za Iga

- Mrzela sam ga kada sam ga upoznala, tada smo bili cimeri u Njojrku. Ukrao je sve moje devojke (drugarice). Htela sam da ga uzmem za deverušu, što bi bilo čudno. Prošlo je skoro 15 godina i ne znam zašto ga još nismo usvojili. Volim te do meseca i nazad, Đorđe - napisala je Anja u opisu fotografije na kojoj je sa sestrom Andreom i slavljenikom.

RepublikaFoto: instagram.com/gagi_serbia_
Počeli i da žive zajedno... Anastasija i Đorđe

Obzirom na to da su Anja i Đorđe samo prijatelji i to dugogodišnji, Anastasija može da bude mirna. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Veronika Star

13.09.2019 14:05

Nisam fan Anastasije Raznatovic, ali tek ova Iva je dno dna. Cuj udala se, zna da Anastasija Raznatovic zivi sa tim deckom i potrcala da objavi kako je ona bila sa njim. Grozno padanje ispod crte.