Nije teško zaraditi 1.500 evra: Snežanu Dakić napali jer je otkrila koliko zarađuje!

Autor: Alo

Zabava

13.09.2019

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Snežana Dakić otkrila je koliko zarađuje, a kada je zbog toga bila i kritikovana ona je odlučila da se drži svog stava.

RepublikaFoto: youtube.com/Tv Grand
Snežana Dakić

Obzirom na to da je Dakićkina plata mnogo viša od prosečne, ona je odlučila da objasni zbog čega je to tako:

- Ne razumem šta sam ja tu loše rekla? Zašto se ne bih pohvalila platom koju, na kraju krajeva, uopšte nije nemoguće zaraditi. Da li je strašno u Srbiji primati mesečno 1.500 evra, mnogo veća televizijska lica imaju veća primanja - rekla je Snežana.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Misli da nije teško zaraditi 1.500 evra... Snežana

- Kada sam radila emisiju "Život u trendu" nisam zarađivala od plate, već od sponzorskih ugovora koje sam tada sklapala sa firmama. U to doba sam mogla jako lepo da živim, ali isto tako ja sam na domaćoj sceni 30 godina. Bilo bi suludo kada bi to bilo nešto manje. Od svog posla sam uspela sebi da kupim fin stan na jako dobroj lokaciji. Baš mi je jedan moj priajtelj rekao "Sneki, ti koliko radiš do sada bi trebalo da budeš vlasnik televizije - dodala je voditeljka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading