Toma potvrdio da je otac Nadeždinog deteta, a onda zgrozio javnost: Drago mi je zbog nje, ali ja ne razmišljam o porodici!

Autor:

Zabava

15.09.2019

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toma Panić je stao na put svim glasinama da dete nije njegovo, a onda je progovorio i kako je protekao njegov razgovor sa Nadeždinom majkom Slavicom.

RepublikaFoto: youtube.com/Premijera Official
Toma Panić

Nadežda i Toma očekuju bebu, a pevačici Panić ne može da priđe, s obzirom na to da ju je pretukao i dobio zabranu prilaska.

- Istina je da ću postati tata, majka mi je javila. Sa njenom majkom sam se čuo, čestitala je ona meni i ja njoj. Moj otac je malo zbunjen, majka je srećna. Nadeždini su isto tako srećni. Nadežda je još odavno isticala da želi da postane majka, a ja nisam još razmišljao u tom pravcu. Peta nedelja trudnoće je u pitanju, tako da nema prostora sumnji. Da, siguran sam da je moje - rekao je Toma u emisiji "Premijera - Vikend Specijal" i otkrio o čemu će najpre porazgovarati sa Biljićevom.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Nadežda i Toma

- Pitaću je kako se oseća. Zanima me da li je dobro i na šta je spremna da tu trudnoću izgura kako treba. Ja ću biti tu za nju, a da li ćemo biti zajedno, to je neka druga tema. Ne razmišljam sada o tome, ali biću tu za nju šta god da joj zatreba - rekao je maneken i dodao da je njegova majka u konstantnom kontaktu sa pevačicom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
jelena

16.09.2019 09:52

Neće brak. Neće vanbračnu zajednicu. Neće porodicu. A hoće da pomogne.

Vasko

16.09.2019 10:04

Otac se nikada ne zna bez DNK.