Nosili su kanistere sa benzinom i upaljače: Miroslavu Iliću pokušali da zapale kuću!

Autor: Scandal

Zabava

16.09.2019

13:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevača Miroslava Ilića umalo zadesila tragedija!

RepublikaFoto: instagram.com/miroslav__ilic
Miroslav Ilić

Kako Skandal saznaje od komšija Miroslava Ilića iz Mrčajevaca, pevaču umalo nisu spalili porodičnu kuću u selu.

- Primetili smo nekoliko momaka, mislim da ih je bilo trojica, oko ponoći se to desilo - započinje komšija iz Mrčajevaca i dodaje:

- Nosili su kanistere sa benzinom i upaljače. Video sam da polivaju oko kuće benzinom. Ne znam što su to radili i šta im je Miroslav kriv, ali sam siguran da su hteli sve da spale. Srećom, sve je video još jedan komšija i izleteo napolje. Čuo sam ga kako viče "Alo, šta radite to, bre?! Što polivate čoveku kuću benzinom?!" Kad su ga čuli, sva trojica su se uspaničila i rezbežala. Izbegnut je požar, ali da se sve to desilo malo kasnije kada svi spavamo, sve bi izgorelo.

Svarno ne znam ko bi Miroslavu hteo da naudi, i to ovde u selu. Sva sreća da on sa porodicom tada nije bio ovde, nego su bili u Beogradu. On je sa svima dobar, svi ga cene i poštuju, sigurno niko iz sela nema s tim veze. Moguće da su neki huligani i vandali i da nije ništa lično, nego tako prave gluposti. U svakom slučaju, izbegnut je požar što je najvažnije - završava komšija priču.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading