NOVA SEZONA, NOVITETI I IGRICE: Počinje deseta sezona "Amidži šoua"!

Zabava

16.09.2017

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova, jubilarna deseta sezona jedne od najgledanijih emisija na TV Pink, "Amidži šou", počinje 19. septembra, a koncept nove sezone autor i voditelj Ognjen Amidžić predstavio je na ručku koji je organizovao za pripadnike medija.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Ognjen Amidžić

U novoj sezoni gledaoci će imati priliku da vide novi izgled studija, ali i nove igrice koje je Ognjen, zajedno sa svojim timom saradnika, priredio za svoje goste. Pored toga, biće drugačije postavljeni određeni segmenti emisije, što će gledaoci imati prilike da vide u utorak.

Još jedna novina je i Jutjub mjuzik betl, gde će gledaoci na mejl emisije moći da šalju svoje snimke na kojima pevaju ili sviraju, a koji će biti objavljeni na Jutjub kanalu "Amidži šoua". Onaj ko bude imao najviše pregleda, biće proglašen pobednikom na kraju meseca, a na kraju sezone, Ognjen će najbolje nagraditi sa dve pesme i dva spota.

- Nova sezona emisije "Amidži šou" počinje u utorak 19. septembra. Potrudićemo se da budemo zanimljivi bar kao što smo bili u prethodnoj sezoni, ali imamo i neke novine. Imamo veliko takmičenje za sve gledaoce, nadam se da će što više vas učestvovati - rekao je Ognjen.

Foto: Promo foto
Ognjen Amidžić

Gost u premijernoj prvoj emisiji desete sezone biće političar i gradonačelnik Jagodine, Dragan Marković Palma, koji se kroz prethodne sezone uvek rado odazivao pozivu za gostovanje u emisiji "Amidži šou". 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading