(VIDEO) Upalih očiju i crnih podočnjaka: Dara Bubamara fizički propada zbog dijete!

Autor:

Zabava

17.09.2019

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opšte je poznato da mnogi ljudi koji se bave javnim poslom i te kako vode računa o svom izgledu, a tu naravno spadaju i pevačice.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Dara Bubamara

Ipak, reklo bi se da im je nekada preči upravo taj izgled od dobrog zdravlja, kao što se šuška da je slučaj i sa Darom Bubamarom.

Nema sumnje da je pevačica svoj izgled i te kako poboljšala, ali kako joj to nije dovoljno, rešila je da se podvrgne drastičnim merama.

Ona je na svom Instagramu objavila snimak uz koji je napisala da gladuje i trenira, ali da se isplati i da joj uskoro izlazi nova pesma.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gladna, treniram al isplati se??Uskoro nova pesma?❤️ @raleratkovic??❤️?

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on Sep 16, 2019 at 5:23pm PDT

 

Dara je ovom objavom zabrinula mnoge svoje pratioce, jer smatraju da ovakav način nije nimalo zdrav i da nikako ne bi smela da gladuje, već da se ispravno hrani. Ukoliko pretera, u kombinaciji sa napornim vežbama zapravo sebi može da nanese više štete nego koristi, a neretko se prvi simptomi manifestuju u vidu umora, vrtoglavice, pa čak i nesvesti.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading