ESTRADA ZANEMELA ZBOG HAPŠENJA JELENINOG UBICE!

Autor:

Zabava

16.09.2017

13:12 >> 13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je u svojoj kući u Borči uhapšen Zoran Marjanović, koji se tereti za ubistvo svoje supruge Jelene Marjanović. Iako se na hapšenje Jeleninog ubice čekalo godinu i po dana, pevačicine kolege ostale su u šoku saznavši da je njen ubica zapravo suprug Zoran.

RepublikaFoto: youtube.com/RIJALITI KANAL
Jelena Marjanović

Estradne ličnosti su za portal Srpskog telegrafa, Republika.rs, prokomentarisale hapšenje Jeleninog supruga, koji se sumnjiči za njeno ubistvo. 

Foto: instagram.com/dusicagrabovic
Dušica Grabović


Dušica Grabović, pevačica


- To je događaj koji je potresao celu naciju. Jelene mi je jako žao, ali najviše male Jane koja je sada ostala bez oba roditelja, jer je Zoran sada u zatvoru. Dete je sada samo. Plakala sam na svako njeno pojavljivanje sada kada je bio u Zadruzi. Ne znam da li je, ili nije. Bog vidi sve, neka sudi onome ko je to zaista uradio. Ljudi nagađaju da se zabavljala sa tajkunom, ali mrtva usta ne govore.
Foto: ST/V. LUKIĆ
Jasmina Medenica

Jasmina Medenica, pevačica


- Imala sam prilike da upoznam Jelenu, tu prelepu i talentovanu devojku. Bila je puna života i želje da se vrati na scenu. Sve to je ugašeno za jedan tren na tako užasan način. Bila sam iznenađena pojavljivanjem njenog muža u rijalitiju, nije mi se to svidelo. Što se tiče njegovog privođenja i to posle skoro godinu i po dana, mogu samo da kažem da nije tek tako. Naša policija zna šta radi, i nema greške kada su ovako užasne stvari u pitanju. Nadam se da će pravda biti zadovoljena, kako bi duša plemenite Jelene počivala u miru.
RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Lepa Lukić

Lepa Lukić, pevačica

 

- Ne znam da li je moguće da je on ubio ženu, ali ako jeste i treba da ga zatvore, zaslužio je. Moguće da su oni ispitivali sve dok je on bio u rijalitiju, pa ga sačekali čim je izašao. U svakom slučaju, trebalo bi sad da se razreši pa ćemo videti ko je ubica. -

 

Foto: www.twitter.com/drljacaborislav
Bora Drljača

Bora Drljača, pevač

- Već jednom je Zoran pao na poligrafu, sve je to čudno. Pustiše ga pa ga opet uhapsise, već godinu dana se ne zna ko je ubica, policija nikako da istraži. Čitao sam malopre tekstove u novinama, evo ne znam ni da li sam se iznenadio. Čitav slučaj je meni sumnjiv. 

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Jovana Jeremić

Nadam se da će javnost već jednom saznati koje zaista tako zločinački ubio divnu Jelenu. U šoku sam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading