Htela sam da je zgromim: Poznata pevačica slala Harisu gole slike!

Autor:

Zabava

18.09.2019

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Manojlović gostovala je sinoć u emisiji kod Ognjena Amidžića, gde je otkrila sve o njenoj vezi sa Harisom Berkovićem.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Rada priča koja se koleginica udvarala Harisu

Dugo se spekulisalo da su pred raskidom, pa da ju je prevario. A onda i suprotno tome da ju je zaprosio i da su pred venčanjem. Pevačica je rešila da stavi tačku na nagađanja i otkrila šta je od svega toga istina.

- Nije me zaprosio, ne planiramo još prinovu. Mislim da je još mlad, pustiću ga da se još malo uozbilji. Što se tiče neprijatnih situacija i toga da li ga moje koleginice opsedaju, toga ima i previše. Sve sam ja videla svojim očima - rekla je Rada, a onda se osvrnula na jednu koleginicu posebno.

RepublikaFoto: instagram.com/radamanojlovic
Sve žene žele njenog muškarca

- Pisalo se za mnogo njih, ima i dve proverene za koje sam ja svojim očima videla. Jedna je poznata i popularna, druga je poznata ali nije popularna (smeh). Mi smo u super odnosima, zato što je moja taktika i politika "drži prijatelja blizu, neprijatelja još blize". U poruci koju mu je poslala ništa nije pisalo, već je slika bila u pitanju. Nije bila obnažena skroz, videlo se sve što je "trebalo" da se vidi. Nisam tražila da obriše. To je iskočilo dok smo bili zajedno. Meni je to bilo zanimljivo, a sa druge strane čudan neki osećaj. Ne znam da li sam ljubomorna, luda, da li da je zgromim ili šta. Ostalo je na tome, koliko ja znam. Objašnjeno je njoj sve lepo, dotični joj je objasnio. Ona ne zna da ja znam - ispričala je Manojlovićeva.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading