MARKO IZDAO LUNU: Miljković neće da bude sa Đoganijevom, ona se obratila fanovima uživo na Instagramu!

Autor:

Zabava

18.09.2019

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani i Marko Miljković su po izlasku iz rijalitija, započeli totalno drugačije poglavlje života, ako je suditi po njihovim izjavama i objavama na Instagramu.

RepublikaFoto: Prntscrin
Marko i Luna...

Oni su se u rijalitiju podsećamo, često svađali, pale su i veoma teške reči, a kada su izašli napolje sve se promenilo. Mnoge fanove sada interesuje kako se njih dvoje slažu.

Zato se Luna danas uključila uživo na Instagramu, a to isto je uradio i Marko. Njih dvoje su bili kod frizera i iskoristili priliku da kažu šta ima novo u njihovom životu. 

Luna je najavila svoj prvi nastup, rekla je da ima veliku tremu, ali i da ju je Marko izdao jer neće biti sa njom na ovom nastupu. 

Ipak, sve je naravno bila šala, Marko je sprečen da sa njom pođe, ali ima veliku podršku od njega. Na kraju se on odjavio i rekao da ona može još da produži njen lajv, ali Luna je u šali rekla da ne želi, jer bez njega život nema smisla.

Foto: instagram.com/luna_djogani
Luna i Marko...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tigar

18.09.2019 15:46

Marko nema vremena zbog kockanja.