LUKA RACO GLOBATELOV OPERATER!

Zabava

16.09.2017

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je u samom centru Beograda u Makenzijevoj 24, otvorena prva poslovnica novog mobilnog operatera GLOBATEL-a. Na samom otvaranju prisustvovao je svečanom otvaranju, pa je u jednom momentu i stao za pult kako bi prvim kupcima uručio kartice.

RepublikaFoto: Republika.rs
Luka Raco i Darija Vračević

Naime, Luka je bio oduševljen pozivom za otvaranje poslovnice Globatela pa je u jednom trenutku stao za pult kako bi izdao neke od prvih SIM kartica ovog operatera.

Kada je ugledala Luku, prva u redu je bila Pinkova Zvezdica Darija Vračević, kojoj je Luka glumački idol.

Dariji se ostvario i san, pa je napravila i nekoliko fotografija sa svojim omiljenim glumcem.

 

Danas na samom otvaranju prvih 500 studenata, srednjoškolaca i osnovaca  koji su u subotu posetili prvu GLOBALTEL poslovnicu dobili su na poklon, GLOBALTEL SIM karticu sa 8GB interneta. 

 

Cena GLOBALTEL sim kartice je 750,00 RSD i u nju je uključeno 8GB interneta i 50,00 RSD kredita. GLOBALTEL kartice možete dopuniti na bilo kom prodajnom mestu Moj Kiosk ili nekom od 10.000 bolje snabdevenih prodajnih mesta širom zemlje, kao i sa svog Apple Store ili Google Play naloga

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading