(FOTO) ŠOKANTNO: Luka Lazukić u ljubavi sa drugaricom Natašine sestre!

Autor: Stars

Zabava

19.09.2019

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkako se razveo od Nataše Bekvalac, IT stručnjak i ugostitelj Luka Lazukić, koji je osuđen za porodično nasilje nad pevačicom, svoj ljubavni život krio je kao zmija noge.

RepublikaFoto: e-stock/K. CVIJOVIĆ
Luka Lazukić

Međutim, ovaj ugostitelj od nedavno uživa u ljubavi s bivšom devojkom nekadašnjeg fudbalera Ognjena Koromana, plesačicom Slađanom Ivanišević. Njih dvoje su viđeni prošlog četvrtka u jednom lokalu u centru prestonice kako razmenjuju nežnosti.

U kafić su došli oko 15 h s prijateljima i držali su se za ruke. Slađana je sela do Luke, koji ju je non-stop cmakao. Poručili su piće i trudili su se da ne budu upadljivi. Međutim, to im nije pošlo za rukom. 

Prema rečima sagovornika njih dvoje su tek mesec dana zajedno. 

- Upoznao ih je zajednički prijatelj u Novom Sadu. Varnice su proradile i sa jedne i sa druge strane istog trenutka. Luka je rekao Slađani da je oduševljen njenom gracioznošću i lepotom, kao i da prati njen rad. Odmah se videlo da će među njima proraditi hemija i, evo, već mesec dana su zajedno. Za njihovu ljubav znaju najbliži prijatelji, ali ni njih dvoje se ne kriju. Pojavljuju se na javnim mestima, obilaze restorane i kafiće i drže se za ruke. Zasad je sve u najboljem redu i oboje su veoma srećni - priča izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ????? ???????? ????????????❤?? (@sladjanaivanisevic) on Jul 3, 2019 at 3:14pm PDT

Prema njegovim rečima, Slađani ne smeta to što je Luka bio u braku sa Bekvalčevom. 

- Ne poznaje Natašu lično, ali se družila s njenom sestrom Draganom. Lukina prošlost i sve što se dešavalo sa pevačicom je ne zanima, niti želi da se meša u to. Naravno da su pričali i o tome kad su se upoznali, ali oboje žele da se posvete svojoj vezi, a ne bivšim ljubavima. Luka je baš zaljubljen u plesačicu, kao i ona u njega. 

- Imaju ozbiljne planove za budućnost, ali svakako će vreme pokazati da li su jedno za drugo - završava izvor. 

Slađana je povodom ovoga kratko poručila: 

- Molim vas samo da me razumete da o tome ne želim da pričam - rekla je ljubazno plesačica. Sa druge strane, Luka se nije oglašavao.

RepublikaFoto: instagram.com/bekvalceva
Nekada je bio u ljubavi sa Natašom

Nataša Bekvalac imala je zanimljivu konstataciju na Instagramu, a očigledno je aludirala na bivšeg partnera. Naime, podelila je objavu iz jednog magazina u kojem psiholog tvrdi da su nasilni muškarci zapravo homoseksualci.

- Muškarci koji imaju izraženu sklonost ka agresiji često takvom ponašanju pribegavaju kako bi prikrili činjenicu da su zapravo homoseksualci, kažu psiholozi. Ovo svakako nije jedini razlog do kog dolazi do nasilja u porodici, ali ga ne treba zanemarivati - deo je teksta koji je Nata objavila. 

Podsetimo, Nataša je pre godinu i po dana prijavila Luku za nasilničko ponašanje, a njena trauma očigledno i dalje ne jenjava, pogotovo što je u tim teškim trenucima u susednoj sobi bila njihova tada dvomesečna ćerka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading