Marko spremio prsten za Lunu: Đoganijeva ni ne sluti, na kom mestu će je dečko veriti, sve će se prenositi UŽIVO!

Autor: Alo.rs

Zabava

19.09.2019

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani već osam meseci uživa u vezi sa Markom Miljkovićem, a uskoro će vezu podići na viši nivo, budući da će se veriti, i to u "Zadruzi".

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Marko i Luna

Kako navodi izvor, Miljković će se svojom devojkom veriti uživo u prenosu rijalitija, između ostalog i kako bi tom događaju, bar na neki način, prisustvovao i njen otac, Gagi Đogani, koji je u „beloj kući“.

- Marko već neko vreme planira da se veri s Lunom, a ideja da to uradi u rijalitiju rodila se pre nekoliko dana.

- Shvatio je da javnom veridbom može da spoji lepo i korisno jer osim što bi tim činom pred milionskim auditorijumom oduševio Lunu, može u dogovoru sa produkcijom da zaradi velike pare. Osim toga, Lunin otac, za koga je veoma vezana, boravi u rijalitiju, pa je to dodatni razlog da se veridba desi na taj način - objašnjava izvor i otkriva da je Marko siguran u svoju odluku i da uveliko traga za savršenim prstenom.

RepublikaFoto: e-stock
Smuvali se u Zadruzi tamo će se i veriti

- Iako su kratko zajedno, Miljković je siguran da želi da pored Đoganijeve provede život. Nikada nikoga nije voleo toliko koliko voli nju i konačno je spreman da se skrasi. Budući da želi da je iznenadi, danima izmišlja obaveze, pa po ceo dan sa najboljim drugom obilazi zlatare. Ne razume se u prstenje, a ne želi da je razočara izborom, pa je sve vreme pod tenzijom - priča izvor i ističe da je Marko siguran u sebe i u to da ne postoji šansa da ga Luna odbije.

- U Markovoj glavi ne postoji ni najmanja sumnja da nešto neće ispasti kako treba. Siguran je da će Luna pristati da bude njegova žena i da će je posebno oduševiti što će ceo region videti da su uspeli da opstanu uprkos prognozama da će trajati samo u rijalitiju. On je u prvi mah planirao da se vere na intimnoj večeri, ali je shvatio koliko će egu njegove devojke prijati da svi vide koliko im je veza jaka i da su uspeli da opstanu - objašnjava izvor, koji tvrdi da će se veridba gledati na velikom video-bimu u dvorištu kuće zadrugara.

- Njihova veridba pratiće se na ogromnom ekranu u dvorištu „Zadruge“, a osim za Lunu, to će biti iznenađenje i za Gagija. Plan je da svi zadrugari izađu u dvorište i da se tada pusti prenos uživo sa mesta gde će se veridba dogoditi - kaže izvor i navodi da Miljković još nije odlučio na koji način će zaprositi mladu blogerku - otkriva izvor.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Jelenko

19.09.2019 15:28

Vrlo nevažan dogadjaj za Srbiju da bi se to prenosilo u direktnom prenosu. U Zadruzi gluma da se vole i da su nerazdvojni. Izašli iz Zadruge i žive odvojeno kao da nikada nisu živeli zajedno. Otkrili su se da nisu ni bili u nekoj ljubavi. Čak se ni ne vidjaju svakog dana. Marko nema vremena za nju zbog kockanja. A Luna nema vremena za njega zbog majke koja ga mrzi.

Odgovori 26 5
Miško

19.09.2019 20:33

Sve je laz, samo pusta laz, sto se oko nas u krug vrti, sve je laz, samo pusta laz, sve je laz osim smrti.

Odgovori 14 1
Jovan

20.09.2019 12:42

U Zadruzi nerazdvojni a van Zadruge nespojeni. Odvojeno stanuju i žive svoj život. Ne vidjaju se svakog dana, jer tako želi ona. A on ćuti i šuti.

Kimi

20.09.2019 15:30

Luna je izjavila da se neće udavati bar još 10 godina. A on će tada biti deda.