Učesnica "Parova" šokirala pričom: Ujak mi je uzeo nevinost!

Autor:

Zabava

24.09.2019

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica osme sezone rijalitija "Parovi" Sanja Mirkov šokirala je svoje cimere, ali i javnost pričom da ju je rođeni ujak zlostavljao i tukao!

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Sanja Mirkov

Naime, Mirkova je ranije pred kamerama objasnila da je trpela nasilje od nekadašnjeg muža, ali retko ko je znao da ju je ujak psihički zlostavljao i uzeo nevinost!

Naime, bez obzira na to što je jedno vreme bila odlučna da neće javno govoriti o tome kroz kakvu je torturu prošla sa rođakom, ona je ipak shvatila da je rijaliti dobro okruženje za to jer veliki broj ljudi može da čuje njenu priču i eventualno spreči nasilje u porodici.

Sanja: Mislim da zlostavlja i svoju ćerku, deluje mi da se to dešava

- Rođeni ujak me je dodirivao, zbog njega sam završila u domu. Dolazio mi je ispred škole da me psihički zlostavlja. Kada sam kasnila iz škole ili kad sam se šminkala, on me je krvnički tukao. Baka je sve znala, ali je ćutala. Mislim da zlostavlja i svoju ćerku, deluje mi da se to dešava. Ako nešto ne bih dobro skuvala, on bi me tukao i zbog toga. Njegova žena je primetila to i upitala ga šta to radi, on joj je rekao da me uči lepom ponašanju. Rekla sam komšinici. Moju majku je takođe maltretirao, zato me je ostavila i otišla. Nisam htela da govorim o tome, ali jednom prilikom je nasrnuo na mene, uhvatio me za ruke i silovao! Uzeo mi je nevinost. To su strašne stvari, a verujte mi, koliko god vremena trebalo da se preko toga pređe i da se to zaboravi, nekako uvek ostane u podsvesti, što nije nimalo prijatno - objasnila je Sanja dok su je cimeri nemo gledali.

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Sanja Mirkov

Sanjin cimer Alberto Galorini, koji od ulaska u raskošnu vilu gaji osećanja prema njoj, prvi je posle njenog izlaganja ustao kako bi joj pružio podršku, što je takmičarki vrlo značilo.

- Sanja, mlada si, moraš da misliš na sebe i na dete. Moraš da paziš sa kim stupaš u brak, a nakon svega što si mi ispričala o Daliboru, on nije za tebe. Govoriš da ti on kupuje i daje, ali to nije za džabe, sigurno želi nešto zauzvrat - rekao je brat Dine Galorini.

Mirkova je napravila pravu pometnju u vili, a telefonske linije za uključenja gledalaca su se odmah usijale. Mnogo žena se pronašlo u Sanjinoj priči, pa je produkcija dozvolila da se gledaoci uključuju uživo u emisiju kako bi takmičarki pružili podršku zbog svega kroz šta je prošla.

- Želim samo da podržim Sanju i Dinu i da kažem da se slažem sa prethodnom gledateljkom da je Sanjin dečko bitanga i da nije za nju. Alberto je sasvim u pravu kada kaže da mora da pazi sa kim stupa u brak, sa kim gaji decu. Njen momak ne deluje kao neko ko može da je podrži - kazala je gledateljka, a onda je Sanja opet briznula u plač.

Kako su se telefonska uključenja podrške nizala, Sanja je sve vreme plakala, pa su se njeni cimeri okupili oko nje kako bi je smirili rečima da će biti tu za nju, ma šta god da joj je potrebno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading