Mira Škorić prebila rođenu sestru!

Autor: Hit Informer

Zabava

25.09.2019

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mira Škorić kaže da joj je najupečatljiviji događaj iz detinjstva kada se posvađala sa sestrom Biljanom! Folk zvezda ističe da se kasnije pokajala zbog svoje reakcije i naglašava da su njih dve danas veoma bliske.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Mira Škorić

Naime, iz detinjstva najviše pamti kada se potukla sa sestrom za rođendan. 

- Onda kada sam se potukla sa rođenom sestrom i povredila je. Posle mi je bilo mnogo žao. To mi je baš ostalo u sećanju, te neke naše čarke - otkrila je  

Mira je otkrila i da kad čuje neku dobru pesmu obavezno pustu suzu, dodajući da nikada ne prašta prevaru.

- To mi je odvratno. Desilo mi se par puta da me ljudi razočaraju, prevare i te ljude sam odmah brisala iz svog života. Nisam im dozvolila da mi crpe energiju.

RepublikaFoto: instagram.com/miraskoric
Pevačici je posle bilo žao

Pevačica je pobedila opaku bolest i o teškom periodu priča samo kako bi inspirisala druge ljude da vode račina o zdravlju.

- Ne volim često da govorim o tome jer sam jaka i taj ružan period je iza mene. Shvatila sam da ću možda svojim primerom pokazati da je važno brinuti o zdravlju, pa zato molim ljude da se odmah jave lekaru ako primete neke promene na telu. Zato u poslednje vreme pričam malo više o raku koji sam preživela ne bih li ohrabrila sve ljude koji se bore sa opakom bolešću i pokazala im da je izlečenje moguće.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading