Jami otkrila u čemu je bila pionirka: Prva sam prošetala tange na estradi!

Autor:

Zabava

27.09.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasna Milenković Jami bila je prva domaća pevačica koja je na našoj estradnoj sceni prošetala tanga gaćice.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Jasna Milenković Jami

Ovaj podatak otkrio je folker Andrija Era Ojdanić u emisiji "Glamur specijal" na TV Hepi, gde je gostovao zajedno sa plavokosom pevačicom.

On se prisetio dana kada su njih dvoje devedesetih zajedno žarili i palili nastupajući po raznim gradovima širom naše zemlje i regiona.

- Tih devedesetih godina bio je humanitarni koncert u Požarevcu u čast pokojnom pevaču Bori Spužiću Kvaki. Kad se Jami pojavila u hali sportova, ma ceo sportski centar je izgoreo, kao što sve gori gde god se Jami pojavi. Ona je na sebi imala bele helanke i tanga gaćice koje su se nazirale - otkrio je stari vuk estrade, a onda je i Jasna priznala da je baš ona bila ta koja je domaću scenu šokirala tangicama koje do tada niko nije nosio.

Jami: Imala sam ja tu provokaciju i erotiku, ali nikada nisam prešla u prostakluk

- Prva sam prošetala tangu na ovim prostorima. Koleginice su me gledale u fazonu - šta se dešava?! Bile su u fazonu "Šta je ovo?". Nikad to nisu videle. Njima je to bilo strašno. Imala sam ja tu provokaciju i erotiku, ali nikada nisam prešla u prostakluk. Nikada nisam prešla u nešto odvratno i degutantno. Ostalo je to do danas, ta erotika je uvek moj zaštitni znak, ali iznad svega moja energija. Ja sam posle opravdala svu tu provokaciju pesmama koje sam snimila - ubacila se Jami, a onda je Era nastavio:

- Tako je! Jami je prva promovisala tangice. Koleginice su laktale jedna drugu: "Vidi je, jao, strašno". Znam koje su, ali neću da ih imenujem. Ali ne može to svako da iznese. One nisu mogle, ali Jami i danas zna to da nosi. Ljudi su, počev od izvođača, medija, novinara, zevali u nju i njene tange. Posle nje je sve završeno. Kada je ona sišla sa scene, niko više nije morao ni da se penje na binu. Odmah sam znao da će biti velika zvezda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading