Oni su 24 sata na mukama: Otkriveno kroz kakvu torturu prolazi Bikovićeva porodica dok gradi karijeru u Rusiji!

Autor:

Zabava

27.09.2019

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni glumac Miloš Biković niže samo uspehe na poslovnom planu, a uživa i u ljubavi sa manekenkom Barbarom Tatalović.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Miloš Biković

Mladi glumac već godinama živi na relaciji Srbija - Rusija, gde gradi uspešnu karijeru, ali priznaje da zbog toga njegova porodica trpi.

Naime, zbog poslovnih obaveza, Miloš često nije u prilici da provodi vreme sa svojom porodicom koliko bi i on i oni želeli. 

- Porodica trpi mnogo, dan ima samo 24 sata i vi morate da se posvetite ako hoćete da postignete neke rezultate, a to je žrtva koju ja i moji bližnji podnosimo - istakao je glumac pred kamerama emisije "Premijera".

RepublikaFoto: instagram.com/bikovic
Miloš Biković

Miloš je otkrio i ko su bili njegovi uzori u glumi kada je, još kao student, zaigrao na velikom filmskom platnu i tako sebi prokrčio put u svet umetnosti. 

- Marlon Brando. Jako ga poštujem, tu je i Geri Oldman, a od mlađih Džejms Franko - rekao je Biković i dodao da bi voleo da producira film o Nikoli Tesli, a da bi ulogu dodelio Novaku Đokoviću:

 - To je sve na dugačkom štapu, ali smatram da bi to bilo divno za naš projekat, a i Novaku zanimljivo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading